Πανελλήνιος Γύρος Ιπποδρόμου

Στο βάθρο των νικητών τρείς σπαρταθλητές
Τρίτη, 25 Οκτώβριος 2011 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πανελλήνιος Γύρος Ιπποδρόμου
Στους διασυλλογικούς αγώνες «Πανελλήνιος Γύρος Ιπποδρόμου», έλαβε μέρος η ποδηλατική ομάδα του Σπαρτιατικού ΓΣ την Κυριακής 23 Οκτωβρίου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στο Μαρκόπουλο Αττικής, σε μία διοργάνωση του ποδηλατικού Συλλόγου «Ερμή» Μαρκόπουλου και του οικείου δήμου.
Στο ποδηλατικό γεγονός συμμετείχαν 120 αθλητές απʼ όλη την Ελλάδα, ενώ ο αγώνας διεξήχθη σε δρόμους παράπλευρα του ιπποδρόμου, ασφαλώς κλεισμένους χωρίς τη διέλευση αυτοκινήτων, σε σιρκουί 5 χλμ.
Ο Σπαρτιατικός έλαβε μέρος με 11 αθλητές στις κατηγορίες παμπαίδων, πανκορασίδων, μίνι μεγάλα και μίνι μικρά, με επικεφαλής τους προπονητές κ.κ. Βασίλη Γιαννιώση και Χρήστο Βορβή. Οι ποδηλάτες της τοπικής μας ομάδας πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και απέσπασαν σημαντικές διάκρισης, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες ανάπτυξης του Συλλόγου.
Συγκεκριμένα, στην κατηγορία μίνι μικρά ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, ο Χαράλαμπος Αναστασόπουλος την 5η και ο Θεόδωρος Ιωαννίδης την 8η θέση. Στην κατηγορία μίνι μεγάλα, στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν 3 αθλητές του Σπαρτιατικού με πρώτο το Βασίλη Δημητρόπουλο, 2ο το Δημήτρη Χρηστάκο και 3ο το Δημήτρη Καββούρη. Στην κατηγορία παμπαίδων, ο Κώστας Παπαστάθης κατετάγη 5ος και η Άλκηστις Τράκα -στην κατηγορία πανκορασίδων- ήρθε 2η.
Την ερχόμενη Κυριακή οι μικροί αθλητές του Σπαρτιατικού θα συμμετάσχουν στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, που αποτελεί και γιορτή της ποδηλασίας και θα πραγματοποιηθεί στο Φαληρικό Δέλτα με συνδιοργανωτές τον «Κρόνο Νίκαιας» και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος