Ποδηλατική Ημέρα Νεολαίας ,

Νέες διακρίσεις για τον Σπαρτιατικό
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδηλατική Ημέρα Νεολαίας ,
Χρυσός νικητής αναδείχτηκε ο Βασίλης Δημητρόπουλος του Σπαρτιατικού στη  Ποδηλατική Ημέρα Νεολαίας που πραγματοποιήθηκε στο Φάληρο στις 30 Οκτωβρίου με την συμμετοχή  137 ποδηλατών ηλικίας 8-14 χρόνων και διοργανωτή τον Κρόνο Νίκαιας με την αρωγή της Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
Οι αγώνες περιελάμβαναν αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής και πραγματοποιήθηκαν σε ασφαλτική διαδρομή παραπλεύρως των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Δέλτα Φαλήρου.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Δημητρόπουλος ήταν ο νικητής στο δρόμο αντοχής στην κατηγορία μίνι μεγάλα και 3ος στην ατομική χρονομέτρηση, ενώ στην ιδία κατηγορία ο Δημήτρης Χριστάκος ήρθε 4ος. Επίσης, στα δυο παραπάνω αγωνίσματα ο Δημήτρης Καββούρης κατέλαβε την 6η και 7η θέση αντίστοιχα.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε στη κατηγορία παμπαίδων και ο Κώστας Παπαστάθης καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην ατομική χρονομέτρηση, όπως και η Άλκηστης Τράκα που στο ίδιο αγώνισμα ήρθε 6η.
Ακόμη αγωνίστηκαν αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στην κατηγορία μίνι μικρά οι Παναγιώτης Δημητρόπουλος, Χαράλαμπος Αναστασόπουλος, Μάριος Πιερινάκος, Θεόδωρος Ιωαννίδης και στην κατηγορία μίνι μεγάλα ο Παναγιώτης Τραϊφόρος.
Την αποστολή συνόδευαν ο προπονητής Βασίλης Γιαννιώσης, ο έφορος ποδηλασίας Παναγιώτης Πριστούρης και αρκετοί γονείς των αθλητών.
Με τον αγώνα αυτό έκλεισε η αγωνιστική περίοδος για τις ομάδες του Σπαρτιατικού, μία περίοδος ιδιαίτερα καλή, αφού κατατάσσει τον Σπαρτιατικό στις 12 καλύτερες ομάδες πανελλαδικά.
Από 20 Νοέμβριου αρχίζει η προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2012.
  


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος