Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές

Εισαγωγή αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση
Τετάρτη, 09 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκινούν σήμερα οι εγγραφές
Αναρτημένα στην ιστοσελίδα του υπουργείου Παιδείας είναι τα αποτελέσματα εισαγωγής αθλητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου των δικαιολογητικών των αθλητών ατομικών και ομαδικών αθλημάτων από την αρμόδια επιτροπή.
Όσοι επιθυμούν να πληροφορηθούν τα αποτελέσματα, πληκτρολογούν στο σχετικό πεδίο τον οκταψήφιο κωδικό τους αριθμό και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο-Όνομα-Πατρώνυμο-Μητρώνυμο).
Οι υποψήφιοι που ανήκουν στην κατηγορία «χωρίς ποσοτικό περιορισμό» και δεν έχουν κωδικό, θα ενημερωθούν απευθείας από το υπουργείο ή τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Παράλληλα, οι καταστάσεις με τα ονόματα των επιτυχόντων θα αποσταλούν και στις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ οι εγγραφές των εισαγόμενων πραγματοποιούνται από σήμερα έως και τις 18/11, υποβάλλοντας αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό τους σχετική αίτηση στη γραμματεία της Σχολής ή του Τμήματος επιτυχίας τους.   
Μαζί με την αίτηση εγγραφής, οι επιτυχόντες υποβάλλουν επίσης 6 φωτογραφίες σε μικρό μέγεθος και μία υπεύθυνη δήλωση ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος