Λάκωνες αθλητές στον υπερμαραθώνιο της Ροδόπης

Στην οροσειρά της Ροδόπης και πιο συγκεκριμένα στο Παρανέστι Δράμας διεξήχθη στις 15 και 16 Οκτωβρίουο υπερμαραθώνιος δρόμος «Virgin Forest...
Πέμπτη, 10 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λάκωνες αθλητές στον υπερμαραθώνιο της Ροδόπης
Στην οροσειρά της Ροδόπης και πιο συγκεκριμένα στο Παρανέστι Δράμας διεξήχθη στις 15 και 16 Οκτωβρίουο υπερμαραθώνιος δρόμος «Virgin Forest Ultra Trail» 110 χιλιομέτρων και 4.500 θετικού υψομέτρου.
Παράλληλα, διεξήχθησαν και αγώνες 36 και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνες παίδων και ατόμων με ειδικές ανάγκες. Συνολικά οι συμμετέχοντες έφτασαν τους 700 περίπου αθλητές και τους 500 εθελοντές.
Από την περιοχή της Σπάρτης, έλαβαν μέρος οι αθλητές Γιάννης Δημόπουλος (από τον Καραβά), Παναγιώτης Καραλιάς (από τα Βεργαδέικα Λογκανίκου), Γιάννης Μαλτέζος και Σπύρος Θεοδοσόπουλος.
Ο Γιάννης Δημόπουλος, ο Παναγιώτης Καραλιάς και  ο Γιάννης Μαλτέζος αγωνίστηκαν στον υπερμαραθώνιο των 110 χιλιομέτρων. Οι δύο πρώτοι λάκωνες δρομείς τερμάτισαν μαζί, σε  πολύ καλή φυσική κατάσταση, με χρόνο 18 ώρες και 21 λεπτά και έτσι προκρίθηκαν στις θέσεις 65 και 66 αντίστοιχα της γενικής κατάταξης. Αντίθετα, άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Μαλτέζος, ο οποίος λόγω τραυματισμού αναγκάστηκε να εγκαταλείψει στο 30ο χιλιόμετρο.
Στον αγώνα των 36 χιλιομέτρων συμμετείχε ο Σπύρος Θεοδοσόπουλος, ο οποίος τερμάτισε με χρόνο 4 ώρες και 29 λεπτά, λαμβάνοντας την 55η θέση της γενικής κατάταξης.
Σημειώνεται, πως ο αγώνας «Virgin Forest Ultra Trail» θεωρείται από τους δυσκολότερους αγώνες στην Ελλάδα λόγω των πολλών χιλιομέτρων και κυρίως του υψηλού υψομέτρου. Αξίζει επίσης να σημειωθεί, πως η φανέλα με την οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Δημόπουλος αναγράφει την ιστοσελίδα  e-karavas.gr, ενώ ο αθλητής αηπύθηνε θερμές ευχαριστίες προς τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καραβά για τη στήριξή του.
Πηγή: e-karavas.gr 
Φωτογραφίες: Γιάννης Δημόπουλος


ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος