Δέκα πανευρωπαϊκά μετάλλια στη Λακωνία

Σημαντικές διακρίσεις από τον ΑΣ «Νικοκλής»
Παρασκευή, 02 Δεκέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέκα πανευρωπαϊκά μετάλλια στη Λακωνία
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Νέων-Εφήβων και Ανδρών- Γυναικών το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου 2011, στο San Pietro Al Tanagro της Νότιας Ιταλίας.
Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος δέκα χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με 300 αθλητές ηλικίας 14 ετών και άνω. Με τη συμμετοχή 83 αθλητών και αθλητριών συμμετείχε και η Εθνική μας ομάδα, κατακτώντας σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες την πρώτη θέση στην κατάταξη των συμμετεχόντων χωρών.
Δυναμικό «παρών» έδωσε στο πρωτάθλημα και ο ΑΣ Μαχητικών Τεχνών «Νικοκλής», με εννέα αθλητές, οι αγωνιστικές επιδόσεις των οποίων χάρισαν στο Σύλλογο δέκα πανευρωπαϊκά μετάλλια (7 χρυσά, 2 αργυρά και 1 χάλκινο).
Αναλυτικότερα, στο ελεύθερο αγώνα την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Δήμητρα Φελλούρη, Ελένη Φούρκα, Κατερίνα Σάκκαρη, Κων/νος Χρηστάκης και Ανδρέας Κοντάκος, ενώ τη 2η η Γρηγορία Φελλούρη και την 3η ο Παναγιώτης Μανιατάκος. Στα παλαίσματα, πρωτιά σημείωσαν οι Δήμητρα Φελλούρη-Παναγιώτα Σάκκαρη και η Γρηγορία Φελλούρη-Δήμητρα Φελλούρη, ενώ τη 2η θέση οι Χριστίνα Παπαχριστοφόρου-Ανδρέας Κοντάκος.
Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές του Συλλόγου κ.κ. Ιωάννης Φελλούρης και Γρηγορία Στρατάκου.
Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει θερμά αθλητές και προπονητές για τις επιδόσεις τους και ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Ευρώτα, όπως επίσης τους υπόλοιπους χορηγούς του ΑΣ «Νικοκλής» για την στήριξη τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα