Κλείνει τον Αντωνίου από την ΑΕΚ η ΑΕ Σπάρτη

Τετάρτη, 16 Ιανουάριος 2019 12:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνει τον Αντωνίου από την ΑΕΚ η ΑΕ Σπάρτη

Τον Χρήστο Αντωνίου, ως δανεικό από την ΑΕΚ, αναμένεται να αποκτήσει η ΑΕ Σπάρτη.

Χαρακτηριστικά είναι όσα γράφει το footballleaguenews.gr: Η Σπάρτη «τρέχει» για να καλύψει τις υποχρεώσεις της, προκειμένου να μπορέσει να κάνει μεταγραφές και να ενισχύσει το ρόστερ της που έχει μείνει με 16 παίκτες. Την ώρα που συνεχίζονται οι επαφές για την εξόφληση των ποδοσφαιριστών της από την περασμένη σεζόν, στις προπονήσεις συμμετέχει ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Χρήστο Αντωνίου, ο οποίος αναμένεται να αποκτηθεί δανεικός από την ΑΕΚ.

Ο 20χρονος επιθετικός είχε δοθεί το καλοκαίρι δανεικός στον Εργοτέλη, αλλά επέστρεψε στην Ένωση, γιατί δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Παπαβασιλείου. Ο Αντωνίου ξεκίνησε προπονήσεις με τους Λάκωνες και περιμένει τις εξελίξεις, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Φυσικά, για να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti