Γιόρτασε μια χρονιά διακρίσεων ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας! (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος 2019 16:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γιόρτασε μια χρονιά διακρίσεων ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας! (ΦΩΤΟ)

Μια χρονιά επιτυχιών και διακρίσεων ήταν αυτή που πέρασε για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας. Στις 3 Φεβρουαρίου, μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα, ο όμιλος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας γιόρτασε τις επιτυχίες της περασμένης χρονιάς με την καθιερωμένη αυτή εκδήλωση, παρουσία του Διοικητικού Συμβουλίου, των αθλητών του, γονέων και των επισήμων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν χορηγοί, φίλοι και μέλη του ομίλου.
  Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων: ο πρωτοπρεσβύτερος π. Στέφανος Ταβουλάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αν. Μάνης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Απόστολος Χριστοδουλάκος, και διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Γυθείου.

Οι αξιοσημείωτες δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας για το 2018:    
1. Επίσκεψη Δημοτικού Σχολείου Μαγούλα στον χώρο του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας,
2. Πρόγραμμα δωρεάν μαθημάτων για δύο ώρες κάθε Κυριακή για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο.
3. Συμμετοχή στο «ORANGE»
4. Συμμετοχές αθλητών σε αγώνες του 2018: οι αθλητές του ομίλου συμμετείχαν σε 8 αγώνες Optimist και Laser 4,7.
5. Οι αθλητές κατέκτησαν 16 κύπελλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές έλαβαν μέρος σε διασυλλογικούς και περιφερειακούς αγώνες, κατακτώντας Πανελλήνιο πρωτάθλημα στη Λέσβο και Πανελλήνιο πρωτάθλημα «Bug», με πρώτη στα κορίτσια τη Σοφία Μπουτεράκου

Τέλος, τον Οκτώβριο ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας διοργάνωσε διασυλλογικό αγώνα, με συμμετοχές 60 αθλητών απ’ όλη την Πελοπόννησο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών