Ενημέρωσαν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη (VIDEO)

Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2019 15:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωσαν για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου – ανοιχτή συζήτηση με θέμα «Η Αθλητική Ένωση Σπάρτη ΠΑΕ χθες – σήμερα – αύριο» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/3 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στη Σπάρτη.

Ακολουθούν αποσπάσματα από όσα ειπώθηκαν στην ενημερωτική εκδήλωση:

Πρόεδρος ΑΕ Σπάρτη Γιώργος Πολολός
«…Οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν έκαναν δεκτές τις παραιτήσεις των μελών του Δ.Σ. και του Προέδρου συνεπώς συνεχίζουν οι Πολολός, Μαλεμπιτζής, Χάρης Αναστασάκος και Λαμπρόπουλος…»

«…Επενδυτικό σχήμα που υποστηρίζει την ομάδα…»

«…Δεκατρείς μεταγραφές έγιναν ανεξαρτήτου μπάτζετ. Προχωράμε να κρατήσουμε την ομάδα. Ότι και να γίνει η διοίκηση θα στηρίξει την ομάδα. Η νομική υπηρεσία θα στηρίξει την ομάδα...»

«…Σε μια ΠΑΕ υπάρχουν δύο πυλώνες, το οικονομικό-διοικητικό και το τεχνικό…»

«…Έχουμε σπάσει το ρεκόρ γκίνες στις προσφυγές και για το τεχνικό ανέλαβε ο Τσιριμπής, ήταν η πρόταση των επενδυτών, του ΔΣ και δική μου…»

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον κ. Πολολό:

Ερώτηση: Στη Κρήτη ποιος ήταν διοίκηση;
Απ.: Δεν δόθηκε απάντηση προς το παρόν.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο βασικός χρηματοδότης της ομάδας;
Απ.: Συμμετέχει ο κύριος Χρήστου, ο οποίος είναι μέλος του επενδυτικού σχήματος.

Ερώτηση: Ποιος είναι ο ρόλος των Βουδούρη, Νικόλαρου;
Απ.: Δεν έχουν κάποιο ρόλο στην ομάδα.

Ερώτηση: Με τι χαρτιά ορίσθηκε το νέο Δ.Σ.;  Ποιος όρισε τον Τσιριμπή; Πριν πέντε μήνες δεν θέλατε να δείτε καν τον Τσιριμπή;
Απ.: Δεν ήμουν διοίκηση τότε. Τηλεφωνήστε στον κύριο Χρήστου. Ο τότε ιδιοκτήτης Βουδούρης είχε ορίσει το τωρινό Δ.Σ.
Από τις 17/10 ορίσθηκε η νέα διοίκηση έτρεξε τα ζητήματα της ομάδας μέχρι και σήμερα. Η ομάδα από τις 17/10 μέχρι τις 4/1/2019 έτρεχε τα ζητήματα της ομάδας. Θέλω να μου πείτε σαν διοίκηση πως ή ομάδα είχε ποδοσφαιριστή και τον έπαιρνε σε αποστολή χωρίς να έχει δελτίο;

Γενικός διευθυντής ΑΕ Σπάρτη Πότης Τσιριμπής
«…Ζητάω εγώ συγγνώμη για τα χάλια που έχει η Σπάρτη. Έχω μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Μου ζητήθηκε να βοηθήσω τις τελευταίες αγωνιστικές. Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δαχτυλάκι μας. Σαν μεγαλομέτοχο της ομάδας θεωρώ τον Χρήστου, γιατί ότι λεφτά ζήτησα τα πήρα από τον Χρήστου…»

«…Ανέλαβα την ομάδα την Τρίτη το μεσημέρι, άκουγα μόνο αγγλικά στη προπόνηση. Κάλεσα τους προπονητές, τι ρόστερ έχουμε, 24 ποδοσφαιριστές με 9 ξένους. Προσοχή στους ξένους από την Τρίτη το μεσημέρι έλεγα. Φτάνουμε σε ένα ταξίδι, όπου οι μισοί φορούσαν την στολή αποστολής. Με το που τηλεφώνησα στον κύριο Χρήστου, όλα λύθηκαν. Έγινε εσκεμμένα το λάθος, από τον προπονητή, ας μου κάνουν μήνυση…»

Ερώτηση σε Τσιριμπή: Ποιος είναι υπεύθυνος για την αλλαγή του Κρασνίκι;
Απ.: Εγώ αλλά ο προπονητής θεώρησε σωστό να κλειδώσει τα αποδυτήρια και να μην με αφήσει να μπω. Ο προπονητής μου κλείδωσε τα αποδυτήρια. Η τρίτη δεν έγινε για τραυματισμό, έγινε με σκέψη του προπονητή.  Ήταν 5 παίκτες στο πάγκο, 4 έλληνες και ένας ξένος, ο οποίος ήταν επιθετικός. Δεν είμαστε χθεσινοί στο ποδόσφαιρο. Σε ένα άνθρωπο που του λες από την Τρίτη να προσέχει τους ξένους. Μπορεί να τρελαθώ και να κατεβάσω την κ20. Η ομάδα δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος αγωνιστικά. Να πολεμήσω, να σώσω τη Σπάρτη και αν δεν μπορέσω να έχω ψηλά το κεφάλι μου. Έχουμε μια ομάδα με ένα Λάκωνα σε 24 ποδοσφαιριστές, που είναι οι Λάκωνες; Σας ζητάω συγγνώμη αν και είμαι πέντε ημέρες. Δεν τελειώνει ποτέ η Σπάρτη. Δεν είναι αυτοσκοπός η Β’ Εθνική, αν είχαμε μέσα 15 Λάκωνες να γουστάρουμε. Θέλει πολύ δουλειά η Σπάρτη για να γίνει αυτό που ονειρευόσαστε.

Πρώην γενικός αρχηγός ΑΕ Σπάρτη Νίκος Κουράκος
«…Ο Χρήστου έχει βάλει πολλά λεφτά από πέρυσι. Ο Χρήστου αγαπά την Σπάρτη. Η ομάδα δεν είχε παίκτες, και αν το Δ.Σ. παραιτείτο δεν θα γινόντουσαν οι μεταγραφές. Για να συσταθεί νέο Δ.Σ. θέλει χρονικό διάστημα 19 ημερών. Είμαστε υπεύθυνοι ότι υπέγραψαν να έρθουν οι παίκτες στην ομάδα. Οι μεταγραφές δεν γίνονται από την διοίκηση, δεν επιλέξαμε εμείς τους παίκτες. Αυτοί που έτρεχαν το αγωνιστικό κομμάτι…»

Ερωτήσεις σε Γ. Πολολό

Οι τέσσερις παίκτες που έφυγαν τα Χριστούγεννα, για ποιο λόγο έφυγαν;
Απ.: Δεν ήθελαν να συνεχίσουν.

Γιατί τους πήρε η ΑΕΚ πίσω;
Απ.: Δεν είχα συμφωνήσει εγώ.

Πολολός
«…Αφήστε την ομάδα να δουλέψει.  Και κάτι άσχημο να γίνει πρέπει να στηρίξουμε...»

«…Συνεχίζουμε η ομάδα να μείνει στη κατηγορία. Καινούρια ημέρα, καινούρια τύχη…»

  Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί μία ώρα από την έναρξη της, ενώ αρκετοί φίλαθλοι είχαν αποχωρήσει ήδη από την αίθουσα.

Πηγή: isports.gr

Παρακολουθήστε όλη την εκδήλωση στο παρακάτω video του report24.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών