Ο Γύρος της Σπάρτης 3,5,χλμ την Κυριακή 21 Απριλίου

Από τη Δευτέρα 15/4 οι εγγραφές

Παρασκευή, 05 Απρίλιος 2019 13:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Γύρος της Σπάρτης 3,5,χλμ την Κυριακή 21 Απριλίου

Το «Γύρο της Σπάρτης», απόστασης 3,5 χλμ προκηρύσσει ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης την Κυριακή 21 Απριλίου. Η έναρξη του αγώνα θα γίνει από την Κεντρική Πλατεία της Σπάρτης, στις 11 το πρωί.

Δικαίωμα συμμετοχής:
Δικαίωμα  συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές  και  αθλήτριες  που  ανήκουν  στη  δύναμη  των  σωματείων  και  όσοι  πολίτες  το  επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης (Δωριαίων 13-15) από Δευτέρα 15/4 έως Παρασκευή 19/4 και ώρες 10:00 - 14:00 καθώς και στην κεντρική πλατεία Σπάρτης 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα.

Διαδρομή:  Λυκούργου (ύψος κεντρικής πλατείας) – Ορθίας  Αρτέμιδος – Τριακοσίων – Λεωνίδου και  Τερματισμό  την οδό Λυκούργου(ύψος Κεντρικής Πλατείας).

Έπαθλα:
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής. Στους 3 πρώτους κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν μετάλλια. Στον πρώτο κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί κύπελλο.

Ιατρική εξέταση:
Με την δική τους ευθύνη οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξετασθεί ιατρικώς πριν από τους αγώνες, όπως προβλέπει ο Νόμος 2725/99. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών – τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους σε αγώνες..
Οι μαθητές – τριες θα πρέπει να εξεταστούν με ευθύνη των γονέων τους, για να διαπιστωθεί η καλή τους υγεία, για ακίνδυνη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Γενικές διατάξεις:
- Οι αγωνιζόμενοι θα φέρουν τον αριθμό-καρτελάκι στο στήθος και όχι στην πλάτη, για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών.
- Οι δρομείς που δεν θα περάσουν μέσα από τη αψίδα, δεν θα συμπεριλαμβάνονται στα αποτελέσματα.
- Εκπρόσωποι, προπονητές, αθλητές και αθλήτριες παρακαλούνται να μη συγκεντρώνονται στο χώρο της γραμματείας κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων για να αποφευχθούν τυχόν λάθη.
- Στον αγώνα θα ισχύσουν οι επίσημοι κανονισμοί της IAAF και του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.
- Στον αγώνα, ότι δεν προβλέπεται από την προκήρυξη, θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο του αγώνα, σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Ιατρική κάλυψη αγώνα:
Θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η παρουσία ασθενοφόρου και ιατρού καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.

Τεχνικός υπεύθυνος του αγώνα ορίζεται ο Δρ. Μ. Καλομοίρης (τηλ.: 6942554549).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα