Κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης για 3η χρονιά στο Οίτυλο της Μάνης!

Πάνω από 1.200 αθλητές αναμένονται στο “Oceanman Greece”

Δευτέρα, 13 Μάιος 2019 19:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης για 3η χρονιά στο Οίτυλο της Μάνης!

Υπό την αιγίδα του ΕΟΤ πραγματοποιείται, για τρίτη συνεχή χρονιά εφέτος (από 29 έως 30 Ιουνίου), η διοργάνωση των διεθνών κολυμβητικών αγώνων ανοικτής θαλάσσης με τίτλο “Oceanman Greece”, που θα πραγματοποιηθούν στον κόλπου του Οιτύλου Αν. Μάνης!

Το “Oceanman Greece - Oitylo bay 2019”, ως παγκόσμια διοργάνωση κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης, συμβάλλει σημαντικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και στη διεθνή εικόνα της Μάνης ως τόπου διεξαγωγής αθλητικών αγώνων προωθώντας την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επιδρά, επίσης, στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού ως μια από τις δυναμικότερες ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού για τη χώρα μας. Διοργανώτρια εταιρεία είναι η τουριστική “WAΥ OUT ADVENTURES” και έχει στόχο τη διεύρυνση της διεθνούς προβολής των εν λόγω αγώνων, προκειμένου να καθιερωθούν ως η μεγαλύτερη κολυμβητική διοργάνωση στην Ελλάδα.

Στους εφετινούς αγώνες η συμμετοχή αναμένεται να ξεπεράσει τους 1.200 κολυμβητές, από Ελλάδα και εξωτερικό, συνολικά από 32 χώρες. Επιπροσθέτως, στη διοργάνωση θα εργαστούν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Αμερικής, οι οποίοι σπουδάζουν αθλητικό μάνατζμεντ, καθώς και φοιτητές από το πανεπιστημιακό Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της  Σπάρτης.

Οι αγώνες του 2019 έχουν ήδη τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου/ Δήμος Ανατολικής Μάνης της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και του Πανεπιστημίου Σπάρτης (Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα