Αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στο Ενωσιακό γήπεδο Αγ. Ιωάννη Σπάρτης

Ο Π. Τατούλης υπέγραψε τη σύμβαση του έργου

Τρίτη, 14 Μάιος 2019 15:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στο Ενωσιακό γήπεδο Αγ. Ιωάννη Σπάρτης

Υπεγράφη  από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη και τον ανάδοχο του έργου η σύμβαση για την «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα Ενωσιακού γηπέδου ποδοσφαίρου και μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου Αγ. Ιωάννη Σπάρτης Λακωνίας». Ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 323.000 ευρώ και χρηματοδοτείται  από το  Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε δηλώσεις τους, ο κ. Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Ντία Τζανετέα  επισήμαναν «την αναγκαιότητα αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του γηπέδου στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης προκειμένου να εξυπηρετεί  τις  ομάδες ποδοσφαίρου της περιοχής».

Η Περιφέρεια, μέσα από το Πρόγραμμα  Δημοσίων Επενδύσεων, θα χρηματοδοτήσει την αναβάθμιση και άλλων αθλητικών εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, όπως τα γήπεδα Ξηροκαμπίου και Χρυσάφων όπου θα τοποθετηθούν μεταλλικές κερκίδες, ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου Σκάλας, η προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στη γήπεδο της Νεάπολης (έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση), και η τοποθέτηση κερκίδων στο γήπεδο Γερακίου (έχει υπογραφεί η προγραμματική σύμβαση).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα