«Αθλητικά Μονοπάτια» για μαθητές στη Βαμβακού

Από 1 έως 19/7

Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2019 15:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Αθλητικά Μονοπάτια» για μαθητές στη Βαμβακού

Το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» έρχεται στη Βαμβακού, στο διάστημα από 1 έως 19 Ιουλίου 2019.

Η  Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) “Vamvakou Revival” και η Αστική  Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Αναγέννηση & Πρόοδος», ενώνουν τις δυνάμεις τους και με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος/Stavros Niarchos Foundation, υλοποιούν το πρόγραμμα «Αθλητικά Μονοπάτια» για πρώτη φορά στην ηπειρωτική Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Βαμβακού. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα προώθησης της αθλητικής παιδείας (καμπ τριών εβδομάδων), μέσω δράσεων που προάγουν την ψυχική και σωματική υγεία. Απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού από τη Σπάρτη και τις γύρω περιοχές.

Όσοι γονείς επιθυμούν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο καλοκαιρινό πρόγραμμα τριών εβδομάδων που θα διεξαχθεί από 1//7 έως 19/7 και παρέχεται δωρεάν για τη φετινή χρονιά -  ως γνωριμία με το πρόγραμμα, το εγχείρημα αναβίωσης και τη Βαμβακού γενικότερα-  παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν εδώ.

Η υποβολή αιτήσεων πήρε παράταση και θα διαρκέσει έως τις 16 Ιουνίου 2019. Μπορείτε να αποστέλλετε τις συμμετοχές ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο 27310 76233 για την παραλαβή των αιτήσεων. Εναλλακτικά, οι αιτήσεις μπορούν να συγκεντρωθούν στα σχολεία της Σπάρτης που θα λάβουν μέρος στο πρόγραμμα και οι διοργανωτές θα τις παραλάβουν από εκεί.

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, καθώς το πρόγραμμα αφορά σε 120 παιδιά.

Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti