Τρείς ποδοσφαιρικές κατηγορίες και του χρόνου στη Λακωνία

Με απόφαση της ΕΠΣ

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 15:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τρείς ποδοσφαιρικές κατηγορίες και του χρόνου στη Λακωνία

Τρείς θα παραμείνουν οι τοπικές κατηγορίες ποδοσφαίρου της Λακωνίας και την περίοδο 2019-2020, όπως αποφασίστηκε μετά από την πρόσφατη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΣ Λακωνίας.

Κι αυτό, καθώς αρκετές ομάδες που δεν συμμετείχαν στα πρωταθλήματα την περίοδο 2018-19 θα αγωνιστούν την επόμενη περίοδο στη χαμηλότερη εκ των τριών κατηγοριών (τη Β’), επομένως το συγκεκριμένο πρωτάθλημα δεν θα μπορούσε να καταργηθεί.

Εξάλλου, το Σάββατο 22 Ιουνίου και ώρα 7:00 μμ αναμένεται να γίνει ενημέρωση των σωματείων από την ΕΠΣ Λακωνίας στο Ενωσιακό Κέντρο στον Άγιο Ιωάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Λακωνίας:

«Το Σάββατο 22/6 και ώρα 19:00 στις εγκαταστάσεις του Α.Ε.Κ. Ε.Π.Σ. στο Άγιο Ιωάννη (Δήμου Σπάρτης), θα πραγματοποιηθεί συνάντηση εργασίας προκειμένου να ενημερωθείτε για τα Πρωταθλήματα και Κύπελλο Ερασιτεχνών περιόδου 2019-2020, καθώς και για να  συζητήσουμε-καταγράψουμε τυχόν προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής τους.

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης την 13/6/2019 αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να παραμείνουν οι κατηγορίες των πρωταθλημάτων ανδρών ως έχουν, δηλαδή Α΄ κατηγορία, Α1΄ κατηγορία και Β΄ κατηγορία και για την περίοδο 2019-2020».

Με πληροφορίες από isports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα