Συγχωνεύονται Πελλάνα-Σπάρτη για μια πανίσχυρη ομάδα!

Εκχωρεί το μητρώο στους Σπαρτιάτες ο σύλλογος των «βορείων δήμων»

Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 13:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συγχωνεύονται Πελλάνα-Σπάρτη για μια πανίσχυρη ομάδα!

Νέα εποχή φαίνεται ότι ανατέλλει για το λακωνικό ποδόσφαιρο, καθώς η θρυλούμενη συνένωση-συγχώνευση της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου με τη Σπάρτη μοιάζει θέμα χρόνου, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η διοίκηση της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου αποφάσισε την εκχώρηση του μητρώου της ομάδας στη Σπάρτη «για τη δημιουργία ενιαίας και πανίσχυρης ποδοσφαιρικής ομάδας που να καλύπτει της φιλοδοξίες του κόσμου της Σπάρτης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα, το Σάββατο 13/7 και ώρα 7:00 μμ στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου «Μενελάϊον» στη Σπάρτη, θα λάβει χώρα συνέντευξη τύπου του προέδρου της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου, Γεωργίου Σκαφιδά, όπου αναμένεται να παρασχεθεί λεπτομερής ενημέρωση για την παραπάνω εξέλιξη. Στη συνέντευξη έχουν προσκληθεί οι βουλευτές του νομού, οι φορείς και οι Αρχές του Δήμου Σπάρτης.

φωτο: από τον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Λακωνίας του 2016 (ΑΕ Σπάρτη-ΑΕ Πελλάνας Καστορείου 2-1)

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα