Βουδούρης: «Η ΑΕ Σπάρτη κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική»

Αιχμές για τη μετονομασία της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 15:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βουδούρης: «Η ΑΕ Σπάρτη κατεβαίνει στη Γ’ Εθνική»

Κανονικά θα συμμετάσχει η ΑΕ Σπάρτη στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ισχυρίζεται ο μεγαλομέτοχος, Δημήτρης Βουδούρης, ο οποίος διατείνεται ότι έχει λάβει την απόφαση μαζί με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, σε δηλώσεις του, δεν δίστασε να στηλιτεύσει την κίνηση της ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου για μετονομασία της ομάδας των «βορείων δήμων» σε σύλλογο που θα περιέχει το όνομα Σπάρτη.

Μιλώντας στο sportstonoto.gr, ο κ. Βουδούρης ανέφερε: «Δεν καταλαβαίνω, ειλικρινά, προς τι η μάζωξη αυτή και η πρεμούρα μερικών κυρίων να φτιάξουν, λέει, μια νέα Σπάρτη μέσω της Πελλάνας, μια νέα ομάδα για την πόλη μας και το λακωνικό μας ποδόσφαιρο με το όνομα  της δική μας ομάδας, της ομάδας όλων των Λακώνων, με το όνομα της Σπάρτης μας; Η Σπάρτη έχει ομάδα, την ΑΕ Σπάρτη, που είναι ζωντανή, περιμένει βοήθεια από τους φορείς της πόλης και του νομού μας και, μάλιστα, σας δίνω την είδηση -σας επιβεβαιώνω καλύτερα αυτό που γράψατε- πως η ΑΕΣ θα κατέβει κανονικά φέτος στην Γ’ Εθνική κατηγορία και ας προσπαθούν μερικοί κύριοι ξαφνικά να την διαλύσουν…».

Ο ίδιος πρόσθεσε: «Σας ξαναλέω, δεν καταλαβαίνω  και με ποιο δικαίωμα γίνεται αυτή η συγκέντρωση. Ποιος, ποιοι την διοργανώνουν και γιατί;  Την διοίκηση της ΑΕ Σπάρτη τη ρώτησαν; Η ομάδα έχει διοίκηση και παραμένει ενεργή, με την στήριξη πάνω απ΄όλα του τεράστιου κόσμου της. Όταν αλήθεια εμείς ζητούσαμε, κάναμε έκκληση δημόσια για βοήθεια, όλοι αυτοί οι κύριοι που ήταν για να σώσουμε πέρυσι την ομάδα μας και να μείνει στην Β’ Εθνική; Ο κόσμος όμως της πόλης και της Λακωνίας τα βλέπει όλα αυτά και καταλαβαίνει τι γίνεται…».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα