Γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους διαιτητές στη Λακωνία

Τετάρτη, 07 Αύγουστος 2019 16:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γραπτές και αγωνιστικές δοκιμασίες για τους διαιτητές στη Λακωνία

Γραπτές δοκιμασίες (Κανόνες του Παιχνιδιού – FIFA 2019-2020) και αγωνιστικές δοκιμασίες (test F.I.F.A. 40 X 75  και 6 Χ 40) των διαιτητών τοπικών πρωταθλημάτων, που θα πιστοποιηθούν την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, θα διενεργήσει η ΕΠΣ Λακωνίας. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μμ στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας στον Αγ. Ιωάννη Σπάρτης.

Καλούνται οι διαιτητές το αργότερο έως την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019 να καταθέσουν στη γραμματεία της ΕΠΣ Λακωνίας αίτηση, πρόσφατο πιστοποιητικό ποινικού μητρώου και ιατρικές εξετάσεις από νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό (οφθαλμίατρο, καρδιολόγο). Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνει δεκτή η συμμετοχή κανενός στην παραπάνω διαδικασία.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών