Λακωνική ομάδα καλύπτει το κενό της ΑΕ Σπάρτη στη Γ’ Εθνική!

Πιθανή η συμμετοχή έως και 4 ομάδων του νομού στην κατηγορία

Τρίτη, 13 Αύγουστος 2019 15:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λακωνική ομάδα καλύπτει το κενό της ΑΕ Σπάρτη στη Γ’ Εθνική!

Το κενό της ΑΕ Σπάρτη στη Γ’ Εθνική Κατηγορία έχει την δυνατότητα να καλύψει ο Απόλλων Ξηροκαμπίου, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς!

Η ΑΕ Σπάρτη δεν δήλωσε συμμετοχή στη Γ’ Εθνική Κατηγορία της περιόδου 2019-20, στην οποία υποβιβάστηκε μετά την αποχώρησή της από το πρωτάθλημα της Football League την αγωνιστική περίοδο 2018-19.

Το κενό της Α.Ε. Σπάρτης στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής έχει την δυνατότητα να καλύψει η ομάδα που τερμάτισε στη δεύτερη θέση του Α’ τοπικής κατηγορίας Λακωνίας την αγωνιστική περίοδο 2018-19, δηλαδή ο Απόλλων Ξηροκαμπίου. Αν ο Απόλλων Ξηροκαμπίου δεν δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τότε η δυνατότητα θα δοθεί στην ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση της Α’ τοπικής κατηγορίας Λακωνίας, δηλαδή στον Αμυκλιακό.

Αν μια εκ των δύο ομάδων, ο Απόλλων Ξηροκαμπίου ή ο Αμυκλιακός, δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, τότε αυτό θα σημαίνει ότι η Λακωνία θα διαθέτει τέσσερις ομάδες στον ίδιο όμιλο της Γ’ Εθνικής! Υπενθυμίζεται ότι ήδη συμμετέχουν η ΑΕ Πελλάνας-Καστορείου (σσ μετονομάστηκε σε σύλλογο «Η Σπάρτη»), ο Αστέρας Βλαχιώτη και ο Πανγυθεατικός.

Με πληροφορίες από isports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα