Βράβευση των μικτών ομάδων Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Λακωνίας

Παρασκευή, 30 Αύγουστος 2019 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βράβευση των μικτών ομάδων Κ-14 και Κ-16 της ΕΠΣ Λακωνίας

H EΠΣ Λακωνίας θα τιμήσει τις μικτές ομάδες Κ-14 και Κ-16 για τις διακρίσεις τους κατά την περυσινή περίοδο σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στις Κροκεές.

Η μικτή ομάδα Κ-16 της Λακωνίας ολοκλήρωσε πρώτη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Προεπιλογής των Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ της αγωνιστικής περιόδου 2018-19, ενώ η μικτή ομάδα Κ-14 της Λακωνίας διακρίθηκε για τον σεβασμό στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».  

Προπονητής στις μικτές ομάδες την περυσινή περίοδο όπως και τη φετινή είναι ο Παναγιώτης Φλουτσάκος.

Βαθμολογία
Η μικτή ομάδα Κ-16 ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση το πρωτάθλημα της περιόδου 2018-19 με 11 βαθμούς, έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.
1. ΜΙΚΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Κ 16     11     
2. ΜΙΚΤΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Κ 16     9
3. ΜΙΚΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Κ 16     7
4. ΜΙΚΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ Κ 16     6

Βραβείο «ευ αγωνίζεσθαι»
στη μικτή ομάδα Κ-14 Λακωνίας
Η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Λακωνίας, μαζί με τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας και Πιερίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Κ-14 είναι οι ομάδες που θα λάβουν έπαθλα για τον σεβασμό τους στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι» στην 1η φάση των δύο διοργανώσεων.

Τα αποτελέσματα προέκυψαν μετά την υλοποίηση του άρθρου 14 της προκήρυξης των δύο πρωταθλημάτων, βάσει του οποίου προβλέπεται η εφαρμογή του προγράμματος «Πάσα στο Fair Play» και ειδικότερα η χρήση μπλε κάρτας από τους διαιτητές.

Πηγή: isports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα