Σε συνάντηση με τον Αυγενάκη για θέματα ποδηλασίας ο Π. Πριστούρης (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 04 Σεπτέμβριος 2019 12:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε συνάντηση με τον Αυγενάκη για θέματα ποδηλασίας ο Π. Πριστούρης (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη είχαν ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και δημοτικός σύμβουλος Σπάρτης Παναγιώτης Πριστούρης, μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Μιλτιάδη Κριμίζη, και τον ταμία Παναγιώτη Βαξεβανίδη.

Οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον υφυπουργό για όλα τα θέματα  που τους απασχολούν και με σχετικό υπόμνημα που κατέθεσαν, ζήτησαν τη συνδρομή της πολιτικής ηγεσίας σε θεσμικά ζητήματα που αφορούν κυρίως στην ποδηλασία δρόμου.

Παράλληλα, ανέφεραν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις, εξαιτίας της μειωμένης επιχορήγησης από την πολιτεία τα τελευταία χρόνια, ενώ ζήτησαν να γίνουν ενέργειες για την αξιοποίηση και τη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων.

Ο κ. Αυγενάκης διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν και συμφωνήθηκε οι δύο πλευρές να βρίσκονται σε στενή συνεργασία για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα