«Ισσωρία Άρτεμις 2019» στη Μάνη

Αγωνιστικός Δόλιχος Δρόμος 50 σταδίων

Παρασκευή, 06 Σεπτέμβριος 2019 14:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ισσωρία Άρτεμις 2019» στη Μάνη

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται ο αγώνας δρόμου με την επωνυμία «Ισσωρία Άρτεμις 2019» - Αγωνιστικός Δόλιχος Δρόμος 50 σταδίων», που περιλαμβάνει μια διαδρομή  9.613,5 μέτρων ανάμεσα στους λιμένες Σκουταρίου και Κότρωνα στο Δήμο Ανατολικής Μάνης. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου με ώρα εκκίνησης 10:00.

Τον αγώνα προκηρύσσουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στη «Μοριακή & Εφαρμοσμένη Φυσιολογία» (Ιατρική Σχολή, Εθνικό & Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, το Ινστιτούτο για την προβολή και την ανάπτυξη της Μάνης «Όμοιοι της Μάνης» και το Ινστιτούτο «Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας & Άσκησης στην Ιατρική».

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους μέσω του σχετικού συνδέσμου, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα των «Ομοίων της Μάνης» (www.homoioimanis.com), καθώς επίσης και στη σελίδα του Ινστιτούτου στο Facebook. Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για τους αγώνες λήγει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019.

Μικρός αριθμός εγγραφών θα γίνουν δεκτές κατ’ εξαίρεση στη γραμματεία του αγώνα την ημέρα διεξαγωγής του, ωστόσο ο αριθμός των συμμετοχών δεν μπορεί να ξεπεράσει τις 300.

Θα τηρηθεί χρονολογική σειρά με βάση τη δήλωση συμμετοχής, ενώ οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να κλείσουν την ηλεκτρονική φόρμα δήλωσης συμμετοχών όταν συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των συμμετοχών.

Κάθε δρομέας οφείλει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις πριν από τον αγώνα, αναλαμβάνοντας ο ίδιος την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του.

Πούλμαν θα εξασφαλίσουν τη δωρεάν μεταφορά των αθλητών από τον τερματισμό στο χώρο εκκίνησης μετά το πέρας των απονομών στους νικητές του αγώνα, στο λιμάνι του Κότρωνα.

Επίσης, θα υπάρχει μέριμνα για τη μεταφορά των προσωπικών αντικειμένων των αθλητών από την αφετηρία, με πούλμαν, που θα ξεκινήσει πριν την έναρξη του αγώνα και θα παραδοθούν στους αθλητές μετά τον τερματισμό του αγώνα στο Λιμάνι του Κότρωνα.

Σημειώνεται ότι η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα