Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Σπάρτη για ύποπτο περσινό ματς

Στο πρωτάθλημα της Football League

Παρασκευή, 08 Νοέμβριος 2019 14:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απαλλάχθηκε η ΠΑΕ Σπάρτη για ύποπτο περσινό ματς

Έξι παιχνίδια της περσινής αγωνιστικής περιόδου στα πρωταθλήματα Super League και Football League, για τα οποία υπήρχαν διαπιστώσεις του Συστήματος Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης ότι ήταν ύποπτα προς χειραγώγηση, εξέτασε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Για τους συγκεκριμένους αγώνες, μεταξύ των οποίων βρίσκονταν και η εντός έδρας αναμέτρηση της ΠΑΕ Σπάρτη με τον Ηρόδοτο, η Επιτροπή κατέληξε στο κοινό συμπέρασμα, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία.

Αναλυτικά οι σχετικές αποφάσεις της ΕΕΑ στη συνεδρίασης της Πέμπτης (7/11):

-Ακρόαση ΠΑΕ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα.
Ο αγώνας είχε διεξαχθεί στις 6/1/2019 στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης με τελικό σκορ 3-0 υπέρ της Σπάρτης.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. Η Επιτροπή κρίνει: α) κατά πλειοψηφία, ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα, β) ότι είναι άνευ αντικειμένου η εξέταση του συγκεκριμένου αγώνα για την ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

-Ακρόαση ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος: Η Επιτροπή κρίνει ότι δεν υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία ως προς τη χειραγώγηση του συγκεκριμένου αγώνα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος