4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε»

Την Κυριακή 24/11

Παρασκευή, 15 Νοέμβριος 2019 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
4ος Φιλανθρωπικός Αγώνας στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε»

Τον 4ο Φιλανθρωπικό Αγώνα στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε» προκηρύσσουν η Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας και Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός του Δ. Σπάρτης.

Ο αγώνας, με σύνθημα «τιμούμε τον πολιούχο μας Όσιο Νίκωνα, βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας, θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί.

Πληροφορίες διαδρομής
Η εκκίνηση θα δοθεί από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος. H διαδρομή του αγώνα είναι: Εκκλησία του Όσιου Νίκωνα - Αγίου Νίκωνος - Οδός των 118 - Αρχιδάμου - Όθωνος Αμαλίας - Αγίου Νίκωνος - Τερματισμός στην εκκλησία του Οσίου Νίκωνος. Η συνολική απόσταση της διαδρομής ανέρχεται σε 1.800 μέτρα (1,8 χλμ).

xartis
Ο χάρτης της διαδρομής του αγώνα

Ασφάλεια αγώνα
Πάνω στην διαδρομή θα υπάρχουν εξειδικευμένοι άνθρωποι και διασώστες, ώστε να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα κατά την διάρκεια του αγώνα, όπου και όποτε χρειαστεί.

Κατηγορίες
Αγοριών – Κοριτσιών:
- Γεννημένοι από το 2008 και μετά (Δημοτικό)
- Γεννημένοι από το 2005 έως και το 2007 (Γυμνάσιο)
- Γεννημένοι από το 2002 έως και το 2004 (Λύκειο)
- Γεννημένοι από το 2001 και πρίν (18 και άνω)

Ιατρική κάλυψη
Πάνω στη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν έμπειροι διασώστες. Επίσης, για κάθε αθλητή ή αθλήτρια κάτω των 18 ετών υπεύθυνος για άδεια συμμετοχής στον αγώνα είναι ο γονέας .

Έπαθλα
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί ένα αναμνηστικό δίπλωμα. Μετάλλια θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες κάθε κατηγορίας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Καρτελάκια θα δίνονται από τη Δευτέρα 18/11/2019 στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης (Δωριέων 11) και ώρες 10:00-14:00 , στον Ιερό Ναό του Αγίου Νίκωνος (ώρες 8:00-12:00 και 17:00-18:00) και στο χώρο της εκκίνησης, μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (ώρα 10:00) .  

Φιλανθρωπική προσφορά
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες κατά την εγγραφή τους. όπως προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, προκειμένου να δοθούν σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη (για παράδειγμα ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο ζάχαρη, συσκευασμένα τρόφιμα).

Απονομές
Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν αμέσως μετά το πέρας του αγώνα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland