Έπαιξαν ποδόσφαιρο στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 19 Νοέμβριος 2019 15:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έπαιξαν ποδόσφαιρο στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διοργάνωση των φιλικών αγώνων ποδοσφαίρων 5x5 μεταξύ  κατηχητικών σχολείων, στο πλαίσιο του εορτασμού του πολιούχου της Σπάρτης, Οσίου Νίκωνος «του Μετανοείτε».

Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του κ. Ανδρέα Ηλιόπουλου στα Αλέσια συμμετείχαν οι παιδικές ομάδες των κατηχητικών σχολείων του Αγίου Νικολάου Σπάρτης, Καλογωνιάς, Κοκκινόραχης και Οσίου Νίκωνος Σπάρτης.

Στα παιδιά, αντί μεταλλίου, δόθηκε ένας όμορφος χειροποίητος σταυρός ως ανάμνηση της συμμετοχής τους στους αγώνες.

Οι διοργανωτές εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες στον κ. Ανδρέα Ηλιόπουλο για «τη δωρεάν φιλοξενία στις αθλητικές του εγκαταστάσεις και την προσφορά χυμών στα παιδιά», καθώς επίσης και στους κατηχητές και εφημέριους «για την ανταπόκριση και συμμετοχή τους στη συγκεκριμένη δραστηριότητα. Δραστηριότητα που προάγει την υγιή ψυχαγωγία και το ευ αγωνίζεσθαι».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα