Μαθητές της Λακωνίας εκπαιδεύτηκαν στο βόλεϊ και τις αξίες του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 11 Δεκέμβριος 2019 14:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθητές της Λακωνίας εκπαιδεύτηκαν στο βόλεϊ και τις αξίες του αθλητισμού (ΦΩΤΟ)

Αγώνες μίνι βόλεϊ (3Χ3 Αγοριών /Κοριτσιών) με τη συμμετοχή δημοτικών σχολείων από τους Δήμους Μονεμβασίας, Ευρώτα και Αν. Μάνης διεξήχθησαν την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Μολάων. Τους αγώνες διοργάνωσε η Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Λακωνίας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού  του Δήμου Μονεμβασίας.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι σχολικές μονάδες: Δημοτικό Σχολείο Ασωπού – Φοινικίου, Δημοτικό Σχολείο Μολάων, 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας, Δημοτικό Σχολείο Συκέας –Μεταμόρφωσης και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου.

Οι μικροί μαθητές έπαιξαν σειρά αγώνων, γεγονός που τους έδωσε την δυνατότητα να μυηθούν στα μυστικά του βόλεϊ και να αγωνιστούν σε συνθήκες κανονικού αγώνα, έχοντας πάντα υπόψη τους το «ευ αγωνίζεσθαι».

Η εμπειρία ήταν για όλους μοναδική, καθώς εκτός των άλλων, μαθητές γειτονικών σχολείων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας  και συνεργασίας.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχαν από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας, η υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Θάλεια Λαμπρινού, από τον ΕΟΠΕ, ο περιφερειακός ομοσπονδιακός προπονητής -αποσπασμένος στην ΕΟΠΕ- κ. Γιάννης Ρηγάκος  και από το Νομικό Πρόσωπο  Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου  Μονεμβασίας, ο κ. Ιωάννης  Κολλιάκος, εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου Μονεμβασίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος