Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ ΤΟΔΑ Σπάρτης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (ΦΩΤΟ)

Προοπτικές για τους αποφοίτους του τμήματος

Πέμπτη, 09 Ιανουάριος 2020 14:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ ΤΟΔΑ Σπάρτης και ΠΑΕ Παναθηναϊκός! (ΦΩΤΟ)

Υπογράφτηκε την Τετάρτη (8/1) από τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή, κατόπιν απόφασης της Συγκλήτου, η πρώτη προγραμματική συμφωνία μεταξύ του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα τη Σπάρτη και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις εγκαταστάσεις της επαγγελματικής ομάδας στο Κορωπί Αττικής.

Παρόντες στην υπογραφή της προγραμματικής συμφωνίας ήταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κ. Ουρανία Βρόντου, ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου Μήνας Μακρίδης  και ο δικηγόρος και μέλος του διδακτικού προσωπικού του ΤΟΔΑ Δρ. Γιάννης Αναγνωστόπουλος.

Για την παραπάνω εξέλιξη, ο κ. Παναγιώτης Αλεξόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία εργάζονται σήμερα δύο απόφοιτοι μας ως διευθυντικά στελέχη της ΠΑΕ.

Οι απόφοιτοι του τμήματος έχουν πάρει πολλά συγχαρητήρια για την οργανωτική τους σκέψη, αλλά και για την γνώση τους από έμπειρα στελέχη της ομάδας του Παναθηναϊκού,  όπως για παράδειγμα από τον σημερινό πρόεδρο κ. Μάνο Μαυροκουκουλάκη που ήταν παρών και υπέγραψε εκ μέρους του Παναθηναϊκού τη συμφωνία, ως νόμιμος εκπρόσωπος του».

Καταλήγοντας, ο Π. Αλεξόπουλος σημείωσε: «Η καινούρια χρονιά θα είναι μία χρόνια δράσεων και εξωστρέφειας, το 2020 θα είναι η αρχή μιας νέας πορείας για τη σχολή ανθρώπινης κίνησης και ποιότητα ζωής στον αθλητισμό της χώρας μας.

Τώρα ξεκινάμε τα καλύτερα έρχονται! Έχουν ήδη γίνει όλες οι προεργασίες-προετοιμασίες και το 2020 αναμένουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας μέσα από την εξωστρέφεια και την συνεργασία».

Από την πλευρά της η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΟΔΑ κ. Ουρανία Βρόντου επεσήμανε: «Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού συνεχίζει την άμεση σύνδεσή του με τον Ελληνικό Αθλητισμό», ενώ μεταξύ άλλων υπογράμμισε: «Έρευνα, πρακτική άσκηση, εθελοντικές δράσεις, διοικητική υποστήριξη μερικοί από τους τομείς συνεργασίας προσφέρουν ανεξάντλητες προοπτικές στους φοιτητές μας. Ξεκινάει μια δημιουργική χρονιά για το ΤΟΔΑ και τους φοιτητές του! Και προχωράμε....»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος