Συνδύασε θέαμα με βασιλόπιτα ο Παλλακωνικός Σύλλογος Παγκρατίου (ΦΩΤΟ)

Στους Μολάους

Σάββατο, 25 Ιανουάριος 2020 10:35 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνδύασε θέαμα με βασιλόπιτα ο Παλλακωνικός Σύλλογος Παγκρατίου (ΦΩΤΟ)

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πραγματοποίησε ο Παλλακωνικός Αθλητικός Σύλλογος Παγκρατίου «Okinawa Karate Jiu Jitsou», την Τρίτη 21 Ιανουαρίου στο κλειστό γυμναστήριο των Μολάων.   

Την πίτα ευλόγησε ο π. Στυλιανός Κοτσάλης, ενώ στη συνέχεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε η κίτρινη ζώνη σε μικρούς αθλητές και ακολούθησε επίδειξη δεξιοτήτων στο άθλημα από μαθητές και καθηγητές.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Μονεμβασίας κ. Κωνσταντίνος Μαυρομιχάλης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κ. Παναγιώτα Αλειφέρη, η δημοτική σύμβουλος κ. Θεοδούλη Σπυριδάκου, οι πρόεδροι των κοινοτήτων Μολάων κ. Αναστάσιος Θεοδωρακάκος, Πακίων κ. Μιχάλης Καρούνης, Ελαίας κ. Γεώργιος Ποντίκης, καθώς και ο πρόεδρος Αγ. Ιωάννη κ. Απόστολος Καπελέρης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών