Διακρίσεις για Λάκωνες αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WKU! (ΦΩΤΟ)

Α.Σ. Tae Kwon-do Ξηροκαμπίου

Παρασκευή, 24 Ιανουάριος 2020 18:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακρίσεις για Λάκωνες αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WKU! (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στους αθλητές που διακρίθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WKU (World Karate Union), που διεξήχθη στο Μπρέγκεντζ της Αυστρίας από τις 15 έως 21 Οκτωβρίου 2019, με συμμετοχή 2.000 αθλητών σχεδόν από όλα τα κράτη, ήταν και  ο Λάκωνας -από το Ξηροκάμπι- Θεόφιλος-Αλέξανδρος Παπαγιαννάκης οποίος κατέλαβε την 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στην κατηγορία LCMJ (13-17) -75 kg.
  Ακόμα, σύμφωνα με την πρόσφατη ανάρτηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας WKU, την 6η θέση στην κατηγορία LCMJ(13-17)-75 kg καταλαμβάνει ο Νικόλαος Ζερβούλιας, επίσης από το Ξηροκάμπι και την 7η θέση στην κατηγορία LCFJ(13-17) -65 kg η Ελένη Γορανίτη από τις Κροκεές Λακωνίας.

Τη λακωνική αποστολή συνόδευσε ο εκπαιδευτής κ. Τηλέμαχος Βαρούνης (4 Dan) του Α.Σ. Tae Kwon-do Ξηροκαμπίου.

«Συγχαρητήρια στους Λάκωνες αθλητές και την Ελληνική ομάδα που συμμετείχαν σε αυτό το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, καθώς και στον πρόεδρο της WKU Hellas, Στέλιο Πολίτη για την άψογη διοργάνωση της αποστολής», επισημαίνει ο κ. Βαρούνης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

Χρηστέα Diesel Service
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα