Στην κορυφή του Ταϋγέτου πάτησε το «Ζήσε Αθλητικά»! (ΦΩΤΟ)

Με μπροστάρη τον μπασκετμπολίστα Δ. Παπανικολάου το μήνυμα για τη διάδοση των αθλητικών αξιών

Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 15:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στην κορυφή του Ταϋγέτου πάτησε το «Ζήσε Αθλητικά»! (ΦΩΤΟ)

Την ταμπέλα του καινοτόμου προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού «Ζήσε Αθλητικά», για την προώθηση των αθλητικών αξιών στη νέα γενιά, «κάρφωσε» στην κορυφή του Προφήτη Ηλία (2.407 μέτρα) στον Ταΰγετο, ο Δημήτρης Παπανικολάου (Ολυμπιονίκης μπάσκετ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής «Ζήσε Αθλητικά» – συντονιστής του Επιχειρησιακού Προγράμματος), με συνοδοιπόρους τους ορειβάτες Γιάννη Μαθιόπουλο και Παναγιώτη Σπυρόπουλο.

Εξοπλισμένοι με μπαστούνια, αλυσίδες και προστατευτικά ξεκίνησαν την πορεία τους προς την υψηλότερη οροσειρά της Πελοποννήσου, με αποστολή τους να φτάσει το μήνυμα του αθλητικού ιδεώδους και του αθλητικού ήθους έως την χιονισμένη κορυφή του Ταϋγέτου. Οι ακραίες καιρικές συνθήκες, μάλιστα, κατέστησαν την πολύωρη ανάβαση και κατάβασή τους, ιδιαίτερα σκληρή και απαιτητική, καθώς διήρκησε συνολικά δέκα ώρες.

Η επίδοξη ομάδα όρισε νέο ραντεβού την άνοιξη με στόχο την κατάκτηση και της κορυφής του Ολύμπου, κάνοντας κοινωνούς του «Ζήσε Αθλητικά», ακόμα και τους Ολύμπιους Θεούς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα