«Καμπανάκι» από τους συλλόγους του Δ. Σπάρτης

Η δυσπραγία λόγω κορονοϊού και η έκκληση για στήριξη

Τρίτη, 05 Μάιος 2020 14:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Καμπανάκι» από τους συλλόγους του Δ. Σπάρτης

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, λόγω της κρίσης του κορονοϊού, σήμα κινδύνου εκπέμπουν οι πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι του Δήμου Σπάρτης προς τη δημοτική αρχή και την Περιφέρεια.

Όπως τονίζουν, «χρειάζονται άμεσα υποστήριξη, προκειμένου να συνεχίσουν να παράγουν έργο και να υλοποιούν πολιτιστικές και αθλητικές δράσεις προς όφελος των πολιτών και ιδιαίτερα της νέας γενιάς τονώνοντας και την οικονομία της τοπικής αγοράς».

Προσθέτουν ότι «οι σύλλογοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.  Εκκρεμούν ήδη πολλές υποχρεώσεις της τρέχουσας περιόδου που αδυνατούν να καλύψουν, αφού δεν εισέπραξαν ποτέ την επιχορήγηση του 2019  που λάβαιναν σταθερά, επί σειρά ετών, από την εκάστοτε δημοτική αρχή. Το γεγονός ότι δεν μπορούν να διοργανωθούν εκδηλώσεις (μουσικές βραδιές, φεστιβάλ, τοπικά πανηγύρια κλπ.), οι οποίες ενίσχυαν σε ένα βαθμό οικονομικά τους συλλόγους, δυσχεραίνει περισσότερο την επιβαρυμένη κατάσταση», καταλήγουν οι υπεύθυνοι των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων του Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα