Διαδικτυακές ημερίδες ποδοσφαίρου από τους προπονητές της Λακωνίας

Παρασκευή, 08 Μάιος 2020 12:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαδικτυακές ημερίδες ποδοσφαίρου από τους προπονητές της Λακωνίας

Σειρά από επιμορφωτικές ημερίδες μέσω τηλεδιάσκεψης διοργανώνει ο  Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας με δωρεάν συμμετοχή. Οι εισηγήσεις θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα zoom.

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εν λόγω επιμορφωτικές εισηγήσεις, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και το mail τους στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Συνδέσμου Προπονητών Λακωνίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή σε αυτό του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου, Παναγιώτη Καρακίτσου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Λόγω περιορισμού συνδέσεων στην πλατφόρμα, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το αίτημα υποβολής.

Θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση με τεχνικές λεπτομέρειες και τους κωδικούς για την σύνδεση των συμμετεχόντων στην ημερίδα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα