Πως θα λειτουργήσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ. Ευρώτα

Δευτέρα, 11 Μάιος 2020 13:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πως θα λειτουργήσουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ. Ευρώτα

Το ΝΠΔΔ Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Ευρώτα ενημερώνει τους δημότες του ότι οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις του δήμου θα ανοίξουν τις πόρτες τους μόνο για τους επαγγελματίες αθλητές, διεθνών αθλητικών διοργανώσεων. Όταν ληφθεί σχετική απόφαση από το Υπουργείο Αθλητισμού σχετικά με την επαναλειτουργία των χώρων για το ευρύ κοινό, ο Δ. Ευρώτα θα προβεί στις απαραίτητες ενέργειες κι ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την ΚΥΑ, ισχύουν τα ακόλουθα:
- Η λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον από όσους αναφέρονται σε ονομαστικές καταστάσεις που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ), κατόπιν εισήγησης της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ), για την κάλυψη των αναγκών προπόνησης και προετοιμασίας αθλητών των προ-ολυμπιακών ομάδων των αθλημάτων: Σκοποβολή, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Ενόργανη Γυμναστική, Ρυθμική Γυμναστική (ατομικό), Ξιφασκία, Άρση βαρών, Αντισφαίριση, Κανόε-Καγιάκ, Ποδηλασία, Ιστιοπλοΐα, Κωπηλασία, Στίβος.
- Η λειτουργία των ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούνται από τις ομάδες των Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών (ΠΑΕ), οι οποίες μετέχουν στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας ανδρών (Super League 1), για ατομικές προπονήσεις των ποδοσφαιριστών τους, σε ολιγομελείς ομάδες των έξι έως οκτώ ατόμων, με σκοπό τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ατομικής τεχνικής και την ενδυνάμωσή τους.
- Η λειτουργία των ανοικτών εγκαταστάσεων που χρησιμοποιούν αθλητικά σωματεία και όμιλοι που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας για τα αθλήματα: αντισφαίριση, γκολφ, ιππασία, σκοποβολή, τοξοβολία, αεραθλητισμός, μηχανοκίνητος αθλητισμός, υποβρύχια δραστηριότητα και ορειβασία – αναρρίχηση και η χρήση τους από αθλητές και μέλη τους, ηλικίας δεκαπέντε ετών και άνω.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος