Ο αθλητισμός της Λακωνίας στον σχεδιασμό της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

Τι συζήτησαν Βερούτης-Μαντζούνης

Τρίτη, 12 Μάιος 2020 15:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο αθλητισμός της Λακωνίας στον σχεδιασμό της Περιφέρειας (ΦΩΤΟ)

Εκτενή συνεργασία για τις αθλητικές υποδομές της Λακωνίας και για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και ο τομέας του αθλητισμού, λόγω του κορονοϊού, είχαν ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας Θεόδωρος Βερούτης και ο Γιάννης Μαντζούνης, αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου για θέματα Αθλητισμού.

 Στο πλαίσιο της επίσκεψης του κ. Μαντζούνη στη Σπάρτη, το περασμένο Σάββατο 9/5, υπήρξε συνάντηση και με τον Τάκη Καρρά, πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας, με τον οποίο συζητήθηκαν θέματα του λακωνικού ποδοσφαίρου. Όπως επισημαίνει ο Θ. Βερούτης, στη συνέχεια ακολούθησε ξενάγηση από τον κ. Καρρά «στις πολύ καλές υποδομές του Ενωσιακού Γηπέδου στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης», όπου μέσα από την προγραμματική συνεργασία Περιφέρειας Πελοποννήσου και ΕΠΣ Λακωνίας, ανακατασκευάστηκε πρόσφατα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.

«Η συνεργασία μας με τους ανθρώπους του αθλητισμού και τις δημοτικές Αρχές θα συνεχιστεί με δεδομένο ότι οι ανάγκες της Λακωνίας, αλλά και ολόκληρης της Πελοποννήσου σε άρτιες αθλητικές υποδομές, που να μπορούν να φιλοξενήσουν αξιόλογα αθλητικά γεγονότα, είναι πολύ μεγάλες», δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα