Γ. Σκαφιδάς: «Την επόμενη χρονιά η Σπάρτη μπορεί να πάρει την άνοδο»

Τι αναφέρει για Π. Μαρτσούκο, Καρυάτιδες και αναδιάρθρωση

Τρίτη, 19 Μάιος 2020 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ. Σκαφιδάς: «Την επόμενη χρονιά η Σπάρτη μπορεί να πάρει την άνοδο»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Ο Δρόμος των ΣΠΟΡ» παραχώρησε ο ισχυρός άνδρα του ΠΣ «Η Σπάρτη» κ. Γιώργος Σκαφιδάς, όπου μίλησε για τη φετινή πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα και την πιθανότητα ανόδου, εφόσον δεν υπήρχε διακοπή λόγω κορονοϊού, το μέλλον του στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Π. Μαρτσούκο και τον Αστέρα Βλαχιώτη, αλλά και στη γυναικεία ομάδα των Καρυάτιδων Σπάρτης.

Μεταξύ άλλων, σημείωσε τα εξής:

Για την άνοδο στην Α’ Εθνική των Καρυάτιδων Σπάρτης, της οποίας πρόεδρος είναι η σύζυγός του, Καλλιρόη Λαμπή:
«Συγχαρητήρια στη σύζυγό μου. Το πίστευε από την αρχή, την βοήθησα και την συμβούλεψα σε πολλά πράγματα, δεν της επέβαλα πότε τι να κάνει, είναι πολύ δυναμική».

Για Π. Μαρτσούκο:
«Να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Πέτρο Μαρτσούκο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έστω και με αυτό τον τρόπο. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στην επόμενη κατηγορία».

Για την αναδιάρθρωση:
«Πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση από κάτω προς τα πάνω για ένα συγκεκριμένο λόγο. Υπάρχουν άνθρωποι που επενδύουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πάρα πολλά χρήματα, υγιείς ομάδες με δυνατές διοικήσεις, ιστορία και κόσμο. Δεν τους δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Έρχεται η στιγμή που αυτοί οι άνθρωποι οικονομικά δεν μπορούν να συνεχίσουν, αφού δαπανούν τεράστια ποσά στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, όπου δεν υπάρχει ανταποδοτικότητα».

Για την πορεία του ΠΣ «Η Σπάρτη»:
«Είμαι χαρούμενος για την προσπάθεια που κάναμε. Πίστευα ότι θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και ότι θα κάναμε την ανατροπή. Λόγω κορονοϊού σταμάτησε το πρωτάθλημα».

Για την επόμενη ημέρα:
«Η ομάδα της Σπάρτης είναι μια δυνατή ομάδα με μεγάλο όνομα. Για την επόμενη χρονιά μπορεί να πάρουμε και εμείς την άνοδο. Ανάλογα με την αναδιάρθρωση μπορεί να πάρουμε και εμείς το εισιτήριο. Παίζει αυτό το σενάριο. Όμως, τα μεγάλα καράβια έχουν μεγάλες φουρτούνες, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Να τελειώσει η πανδημία και θα δούμε. Δεν είναι το θέμα ποιος θα μείνει στην ομάδα της Σπάρτης αλλά να υπάρχει μια δυνατή ομάδα που θα εκπροσωπεί την πόλη της Σπάρτης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti