«Στη Football League και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής»

Τι δήλωσε μέλος της ΕΠΟ

Δευτέρα, 25 Μάιος 2020 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Στη Football League και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής»

Στη Football League θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν και οι 8 πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σύμφωνα με τον Παναγιώτη Δημητρίου, πρόεδρο της ΕΠΣ Αθήνας και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Μια τέτοια εξέλιξη θα σηματοδοτούσε την απευθείας άνοδο του Αστέρα Βλαχιώτη (ως πρωταθλητή του 7ου Ομίλου) στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία (μετά τις Super League και Super League 2).

Ως πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων, μιλώντας στην ΕΡΑ Σπορ, ο κ. Δημητρίου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να διεξαχθούν μπαράζ ανόδου: «Έχουμε πάρει μια απόφαση λόγω των γεγονότων με τον κορoνοϊό. Δεν είναι δυνατόν να παιχθούν μπαράζ. Είμαστε υποχρεωμένοι να ανέβουν και οι οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής. Δεν έχουμε άλλη επιλογή. Μπορεί να πέσει στο τραπέζι η πρόταση του να γίνουν τα μπαράζ το Σεπτέμβριο, όμως δεν νομίζω να υποστηριχτεί», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: «Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να υποστηρίξουμε τις οκτώ ομάδες, ότι πρέπει να ανέβουν στη Football League. Άλλο αν οι “8” κάνουν άλλες κινήσεις για να ανέβουν δύο κατηγορίες. Πρέπει να ανέβουν χωρίς μπαράζ και να το δεχτεί η Football League. Είναι υποχρεωμένοι αντί για τέσσερις ομάδες που θα ανέβαιναν, να δεχτεί και τους οκτώ. Δεν έχει άλλη επιλογή». Το τοπίο στη Γ’ Εθνική, σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, θα ξεκαθαρίσει στο τέλος του μήνα: «Υπάρχουν 2-3 προτάσεις που θα τις καταθέσουμε. Εξετάζουμε τις όλες παραμέτρους. Να βγάλουμε την σωστή απόφαση για τις ομάδες. Το να σωθούν όλοι δεν νομίζω να γίνει, δεν το θεωρώ σωστό. Μέχρι το τέλος του μήνα, θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση στη Γ’ Εθνική».
 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα