Γ΄ Εθνική Ανακοινώθηκε η προκήρυξη της περιόδου 2020-21

Τρίτη, 21 Ιούλιος 2020 22:45 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γ΄ Εθνική Ανακοινώθηκε η προκήρυξη της περιόδου 2020-21

Η προκήρυξη, καθώς και τα έγγραφα και δικαιολογητικά των αγώνων πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής της περιόδου 2020-21, δημοσιεύτηκε χθες από την ΕΠΟ. Όπως έγινε γνωστό, το πρωτάθλημα την νέας Γ΄ Εθνικής κατηγορίας προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου.

Οι ομάδες που έχουν δικαίωμα στο νέο πρωτάθλημα θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 31 Ιουλίου. Σημειώνεται ότι, στην περίπτωση που η πρωταθλήτρια ομάδα μίας Ένωσης δεν δηλώσει συμμετοχή τότε το δεύτερο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Τρίτη 4 Αυγούστου. Εάν και το δεύτερο σωματείο δεν δηλώσει συμμετοχή, τότε το τρίτο σωματείο στη βαθμολογική κατάταξη που έχει δικαίωμα να το αντικαταστήσει, μπορεί να υποβάλει δήλωση συμμετοχής έως την Παρασκευή 7 Αυγούστου.

Επισημαίνεται ότι, αναφορικά με η συμμετοχή ξένων ποδοσφαιριστών στην ενδεκάδα μιας ομάδας Γ’ Εθνικής, ο αριθμός παραμένει στους 4, ενώ υποχρεωτική είναι η συμμετοχή στην ενδεκάδα δύο παικτών γεννηθέντων από την 1/1/2000 και μετά. Όσον αφορά στους παίκτες άνω των 33 ετών, επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα και η χρησιμοποίηση στην ενδεκάδα μέχρι 5.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος