Αξίζουν τη στήριξη όλων οι «Καρυάτιδες» της Α’ Εθνικής

Η εξεύρεση πόρων αναγκαίος παράγοντας για να συνεχιστούν οι επιτυχίες μιας σπουδαίας ομάδας

Σάββατο, 01 Αύγουστος 2020 08:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αξίζουν τη στήριξη όλων οι «Καρυάτιδες» της Α’ Εθνικής

Έχοντας διαγράψει ακαταμάχητη πορεία, με σπουδαίες διακρίσεις και αποτελέσματα στο ενεργητικό τους τα τελευταία χρόνια, οι «Καρυάτιδες», η μοναδική γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, είναι έτοιμες για νέες προκλήσεις στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της περιόδου 2020-2021, όπου προβιβάστηκαν επάξια. Οι «Καρυάτιδες», μετά την επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν του 2019-2020, με εντυπωσιακές εμφανίσεις και εκκωφαντικές νίκες που κέρδισαν την αναγνώριση και το χειροκρότημα του συνόλου των φιλάθλων, καλούνται να αντιμετωπίσουν 20 γυναικείες ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο.

Όμως, εκτός από τον τιμητικό τίτλο και την αίγλη που προσφέρει η συμμετοχή στο ανώτατο επίπεδο, το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, τα μεγέθη αλλά και οι υποχρεώσεις αυξάνονται. Με τα σημερινά δεδομένα, οι «Καρυάτιδες» δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της λίγκας και να δημιουργήσουν ένα σύνολο που θα καταστεί ανταγωνιστικό. Η εξεύρεση πόρων και χορηγών θεωρούνται καθοριστικοί παράγοντες για να θαυμάσουμε τις επιδόσεις και να πανηγυρίσουμε τα επόμενα κατορθώματα των κοριτσιών της Σπάρτης. Είναι κρίμα για την πόλη και τη Λακωνία να απωλέσουν την ενίσχυση μιας οργανωμένης προσπάθειας που καταβάλλεται για την ανάδειξη του τόπου μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες. Οι «Καρυάτιδες» έχουν αποδείξει ότι είναι μαχήτριες, οι οποίες με ταλέντο, τόλμη και πειθαρχία είναι ικανές να υποτάξουν οποιονδήποτε αντίπαλο βρεθεί στο διάβα τους. Ας τους δώσουμε τα πολύτιμα εφόδια για να συνεχίσουν την αξιοζήλευτη πορεία τους. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να δώσουμε πνοή στις άξιες εκπροσώπους της Λακωνίας.

Για επικοινωνία με τις Καρυάτιδες μπορείτε να καλείτε στο 6977541673.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών