Ποδοσφαιρική δράση στο ανανεωμένο γήπεδο Τσιντζίνων

Φιλικό το Σάββατο 29/8

Πέμπτη, 27 Αύγουστος 2020 12:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ποδοσφαιρική δράση στο ανανεωμένο γήπεδο Τσιντζίνων

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων ΑΟ Σπάρτης (παλαίμαχοι) και ΑΣ «Τα Τσίντζινα» (παλαίμαχοι & νέοι) θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου και ώρα 5:00 μμ στο Πολίτειο Γήπεδο Τσιντζίνων.

Μετά από πολλά χρόνια, κατά το οποίο το γήπεδο παρέμενε ανεκμετάλλευτο και παρά τις περιστασιακές φιλότιμες προσπάθειες διαμόρφωσής του, φέτος το καλοκαίρι το όραμα ενός άρτιου ποδοσφαιρικού γηπέδου στα Τσίντζινα πήρε σάρκα και οστά. Χάρη στην επιμονή, τον ενθουσιασμό και την προσωπική εργασία του Τσιντζινιώτη παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Σπάρτης και του Θεραπνιακού, Παναγιώτη Παπαδόπουλου, κοντά στον οποίο συντάχθηκαν κι άλλοι Τσιντζινιώτες που υποστήριξαν έμπρακτα αυτό το όραμα, εγκαινιάστηκε ένας πολλά υποσχόμενος αθλητικός χώρος στον Πάρνωνα. Σε υψόμετρο 1.240 μέτρων, με το ελατοδάσος τριγύρω να ξεκουράζει τη ματιά και να γεμίζει τα πνευμόνια οξυγόνο, το μοναδικής ομορφιάς τοπίο προσκαλεί όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό και τη φύση να αθληθούν σ’ ένα περιβάλλον γεμάτο ενέργεια και υγεία.

Ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Συλλόγου «Τα Τσίντζινα», έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία σε περισσότερους Λάκωνες να γνωρίσουν το γήπεδο, αλλά και με σκοπό την οικονομική συνδρομή για την κατασκευή περίφραξης του γηπέδου, καθώς για να ξεκινήσει η πραγματική αξιοποίηση του αθλητικού χώρου είναι αναγκαίο το εν λόγω έργο.

Στο κουτί ελεύθερης συνεισφοράς, που θα υπάρχει κατά την είσοδο στο γήπεδο, ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει το ποσό που επιθυμεί, με ελάχιστο αντίτιμο τα 2 ευρώ για την παρακολούθηση του αγώνα.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, κατά τη διεξαγωγή του αγώνα, θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.


isports.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti