Όλοι μαζί για τις Καρυάτιδες Σπάρτης!

Πρώτη συγκέντρωση ενημέρωσης και κινητοποίησης για το μέλλον του συλλόγου στη Α' Εθνική Κατηγορία

Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος 2020 18:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όλοι μαζί για τις Καρυάτιδες Σπάρτης!

Οι Καρυάτιδες, η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, προβιβάστηκε επάξια στην Α΄ Εθνική Κατηγορία και στόχος από εδώ και πέρα για τις Σπαρτιάτισσες μαχήτριες είναι η κορυφή. «Είναι μια τεράστια κατάκτηση των κοριτσιών που για όλους εμάς τους Λάκωνες αποτελεί... έμπνευση», αναφέρουν οι φίλοι των Καρυάτιδων.

Η άνοδος, ωστόσο, στην πρώτη Εθνική συνεπάγεται «άνοδο» σε όλες τις κλίμακες. Η ομάδα ήδη οργανώνεται και προετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις, παράλληλα όμως επιτακτικότερος από ποτέ είναι ένας κλοιός υποστήριξης από την τοπική κοινωνία. Χορηγοί, φίλοι, υποστηρικτές είναι παραπάνω από πολύτιμοι στην στήριξη της ομάδας στην νέα τροχιά που καλείται να χαράξει.

Έτσι, προγραμματίζεται η πρώτη συγκέντρωση προετοιμασίας και ενημέρωσης και οι φίλοι των Καρυάτιδων προσκαλούν τους πάντες, φορείς, επιχειρηματίες, φιλάθλους, την Παρασκευή 11/9 και ώρα 9:00 μμ στο καφέ «Ποτών Λαβέ» στη Σπάρτη (Λυκούργου 119 & Λεωνίδου 66). Τα κορίτσια και οι παράγοντες της ομάδας θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες και στόχος είναι να ξεκινήσουν διεργασίες, συνεργασίες και πρωτοβουλίες που θα ανοίξουν τον δρόμο στις «Καρυάτιδες».

«Σε περιμένουμε! Κοινοποίησε το. Ο αγώνας των “Καρυάτιδων” είναι δικός μας αγώνας», αναφέρουν στο κάλεσμά τους οι φίλοι της ομάδας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti