Στήριξη διεκδικούν ΕΠΣ και λακωνικά σωματεία

Η επιστολή σε ΕΠΟ και Υφυπουργείο Αθλητισμού

Τρίτη, 06 Οκτώβριος 2020 14:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στήριξη διεκδικούν ΕΠΣ και λακωνικά σωματεία

Αιτήματα για την ενίσχυση των σωματείων, που αντιμετωπίζουν προβλήματα βιωσιμότητας λόγω Covid-19, θέτουν στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) και τον υφυπουργό Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη, η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας και τα σωματεία του νομού που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και οι Καρυάτιδες Σπάρτης που θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Ειδικότερα, ζητούν να επιτραπεί η παρουσία μερίδας κοινού στους αγώνες, τη μείωση εξόδων των αναμετρήσεων, αλλά και την οικονομική συνδρομή για τις ανάγκες μετακινήσεων των συλλόγων.

Αναλυτικά, η επιστολή που απέστειλαν έχει ως εξής:

«κ. Πρόεδρε,

 πρωτοφανής υγειονομική και οικονομική κρίση έχει επηρεάσει άμεσα τα σωματεία μας και προσπαθούμε με πολύ αγώνα, παρά τις δυσκολίες να συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής κατηγορίας και να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όμως, θα πρέπει να εξαντλήσετε τις προσπάθειες σας για την συμμετοχή θεατών στα γήπεδα με ποσοστό 50% με τις όποιες αυστηρές οδηγίες του ΕΟΔΥ και την εφαρμογή του ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία όλων μας,  αλλά να υπάρξει και η  βιωσιμότητα μας.

Ό,τι αφορά τα έξοδα διεξαγωγής ενός αγώνα θα πρέπει να εξετάσετε  την μείωση των εξοδολογίων διαιτησίας, παρατηρητών  και προτείνουμε να είναι οι διαιτητές από όμορους νομούς και οι παρατηρητές διαιτησίας και αγώνα από την τοπική Ένωση.

Στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων σας, θετικό θα ήταν και η καταβολή ενός ποσού για τις μετακινήσεις μας, όπως δίνετε και σε άλλα πανελλήνια πρωταθλήματα.

κ. Πρόεδρε,

Είμαστε βέβαιοι, ότι θα εξετάσει η Εκτελεστική Επιτροπή τα ανωτέρω και σε συνδυασμό με τις επιστολές και άλλων σωματείων της Γ' Εθνικής, θα υπάρχει θετική ανταπόκριση στα αιτήματα μας.

Με εκτίμηση»

Την παραπάνω επιστολή υπογράφουν οι πρόεδροι των σωματείων:
- Πανγυθεατικός ΓΣ: Ορέστης Καλαμπαλίκης
- Άρης Σκάλας: Γεώργιος Ανδριανάκης
- Μολαϊκός: Πουλίκος Δεληγιάννης
-  Στα ανωτέρω συμφωνεί και το σωματείο Καρυάτιδες που συμμετέχει στην Α΄ Εθνική Κατηγορία Γυναικών δια του προέδρου Γεωργίου Λιναρδάκη
- Για την ΕΕ της ΕΠΣ Λακωνίας υπογράφει ο πρόεδρος Παναγιώτης Καρράς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος