Συνεχίζονται οι αυτοψίες του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Σε αθλητικές υποδομές περιοχών του Δ. Σπάρτης

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 15:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζονται οι αυτοψίες του προέδρου του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του την 1η Ιανουαρίου 2021, ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δ. Σπάρτης Σταύρος Περγαντής ξεκίνησε παράλληλα και τις επιτόπιες επισκέψεις σε περιοχές του Δ. Σπάρτης προκειμένου να επιθεωρήσει και από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις, πάντα σε συνεννόηση με τον τοπικό πρόεδρο της εκάστοτε κοινότητας. Για τον λόγο αυτό, εστάλη επιστολή στους προέδρους των περιοχών για να τον ενημερώσουν σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν στα χωριά τους -τι συντήρηση θέλουν- κι αν επιθυμούν κάποια νέα αθλητική υποδομή.

Η 1η επίσκεψη έγινε το Σάββατο 15/1/2021 στην Τοπική Κοινότητα Πελλάνας μαζί με τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος κ. Χρήστο Κανακάκο. Εκεί, τα δύο στελέχη του δήμου επισκέφθηκαν το γήπεδο ποδοσφαίρου μαζί με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ρασσιά, ενώ ο τελευταίος μετέφερε τις επιθυμίες του. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Παρδάλι, επιθεώρησαν κάποιους χώρους για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ και συζήτησαν με τον τέως πρόεδρο κ. Δημήτρη Μιχαλόπουλο.

Η 2η επίσκεψη έγινε τη Δευτέρα 18/1/2021 στη Δημοτική Ενότητα Φάριδος και συγκεκριμένα στην Τοπική Κοινότητα Παλαιοπαναγιάς. Εκεί, μαζί με τον πρόεδρο του χωριού κ. Παρασκευά Ναστάκο, επισκέφθηκαν πρώτα το γήπεδο ποδοσφαίρου και συζήτησαν πως μπορούν να διεξαχθούν διάφορες εργασίες για τη διαμόρφωση ενός όμορφου λειτουργικού γηπέδου. Έπειτα, μετέβησαν στο σχολικό κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοπαναγιάς, που τώρα λειτουργεί ως πολιτιστικό κέντρο, επιθεώρησαν το ανοικτό γήπεδο μπάσκετ και συζήτησαν για τις εργασίες συντήρησης που μπορούν να διεξαχθούν.

Η 3η επίσκεψη έγινε στην Γκοριτσά την Τετάρτη 20/1/2021, όπου με τον πρόεδρο του χωριού κ. Κωνσταντίνο Γερόντζο συζήτησαν για την κατάσταση του γηπέδου ποδοσφαίρου. Αποφασίστηκε να γίνει μια καλή συντήρηση, ώστε να γίνει λειτουργικό και να μπορούν οι αθλητές να πραγματοποιούν την προπόνηση τους.

Μάλιστα, ο κ. Γερόντζος ενημέρωσε ότι υλοποιούνται κινήσεις για την επανασύσταση του συλλόγου της ποδοσφαιρικής ομάδας και θα συμμετάσχουν και τα γειτονικά χωριά Κεφαλάς και Άγιοι Ανάργυροι. Σημειώνεται ότι το γήπεδο ποδοσφαίρου της Γκοριτσάς διαθέτει διαστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Στη συνέχεια, ο κ. Περγαντής μετέβη στο ανοικτό γήπεδο μπάσκετ, που βρίσκεται στο σχολικό συγκρότημα του Δημοτικού Σχολείου Γκοριτσάς, όπου με τον διευθυντή Κώστα Παπαϊωάνου συζήτησαν για τις βελτιώσεις που μπορούν να διενεργηθούν σε συνεργασία με τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia