Διεκδικεί εκλογή στην ΕΟΚ ο Μιχ. Βακαλόπουλος

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο Παπανικολάου

Τρίτη, 02 Μάρτιος 2021 13:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διεκδικεί εκλογή στην ΕΟΚ ο Μιχ. Βακαλόπουλος

Την υποψηφιότητά του ενόψει των εκλογών για νέα διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία  Καλαθοσφαίρισης που -κορωνοϊού επιτρέποντος- θα διεξαχθούν στις 28 Μαρτίου, γνωστοποίησε ο Μιχάλης Βακαλόπουλος, αντιπρόεδρος της Ένωσης Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κεντρικής Νότιας Πελοποννήσου (ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) και μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ,

Ο Μιχ. Βακαλόπουλος, που εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ Άγγελου Παπανικολάου, δήλωσε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά άλλα και με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου για τις επερχόμενες εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο πλευρό του υποψήφιου πρόεδρου Αγγέλου Παπανικολάου.

Η ελληνική καλαθοσφαίριση βρίσκεται σταθερά ψηλά στην παγκοσμία κατάταξη, τόσο σε επίπεδο άντρων όσο και σε επίπεδο γυναικών, παρά τις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που διάγουμε σαν χώρα την τελευταία δεκαετία.

Υπηρετώντας τον χώρο όλα αυτά τα χρόνια, πάντα με ανιδιοτέλεια και αγάπη και με την εμπειρία απο την συμμετοχή μου τα τελευταία χρόνια στην επιτροπή πρωταθλημάτων της ΕΟΚ και στο ΔΣ της ΕΟΚ, άλλα και ως έφορος της εθνικής ομάδα Παμπαίδων MU14, γνωρίζω καλά οτι η επομένη ημέρα των εκλογών θα είναι μια ημέρα διαφορετική και δύσκολη για την καλαθοσφαίριση.

Η υγειονομική κρίση του covid19 που μαστίζει την ανθρωπότητα διαμορφώνει ένα περιβάλλον αβεβαιότητας και οικονομικής ανέχειας που δυστυχώς δεν μπορεί να μην επηρεάσει την καλαθοσφαίριση. Πρωταρχικός μας στόχος θα πρέπει να είναι η προάσπιση της εύρυθμης λειτουργιάς του αθλητικού σωματείου που αποτελεί το κύτταρο του αθλητισμού και η διατήρηση ενεργών των παραγόντων των σωματείων  (αυτών των αφανών εργατών της καλαθοσφαίρισης) οι όποιοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν προκλήσεις και δυσκολίες πρωτόγνωρες στην μετά covid19 εποχή.

Αφενός η διατήρηση των κεκτημένων και αφετέρου η επικαιροποίηση και η  προσαρμογή στις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας, αξιοποιώντας τεχνολογικές και επικοινωνιακές υπηρεσίες, θα πρέπει να είναι βασικό μας μέλημα.

Ιδιαίτερο βάρος θα πρέπει να δοθεί στην αναπτυξιακή διαδικασία για την παράγωγη νέων αθλητών και αθλητριών που θα στελεχώσουν τις εθνικές μας ομάδες άλλα και στην θεσμοθέτηση των ενεργειών  που θα προστατέψουν απο την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης τον έλληνα αθλητή και την ελληνίδα αθλήτρια της καλαθοσφαίρισης.

Φίλες και φίλοι,
με ενωτικούς και χαμηλούς τόνους, χωρίς μεγάλα λόγια, άλλα με απεριόριστη διάθεση για πρόσφορα και εργασία, σας καλώ με σεβασμό στο παρελθόν άλλα και με ματιά και αυτιά ανοιχτά στα σημάδια των καιρών να προχωρήσουμε μαζί για το άθλημα που τόσα χρόνια μας κάνει υπερήφανους».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti