Άθληση στα γήπεδα τένις Δ. Σπάρτης με νέα διαδικασία

Τι αλλάζει από την Τετάρτη

Τετάρτη, 03 Μάρτιος 2021 11:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Άθληση στα γήπεδα τένις Δ. Σπάρτης με νέα διαδικασία

Σε τροποποίηση της διαδικασίας για τη δήλωση ωρών άθλησης στα γήπεδα τένις του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης προχώρησε ο πρόεδρος Σταύρος Περγαντής, ως απάντηση στα προβλήματα και παράπονα που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, κυρίως αναφορικά με τα γήπεδα Παρορίου και Βιολογικού.

Με σκοπό τη δημιουργία κλίματος φερεγγυότητας, η διοίκηση του οργανισμού αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο που θα κλείνονται οι ώρες.

Έτσι, από την Τετάρτη 3/3/2021 και κατά τις ώρες 10:00 - 12:00, όσοι επιθυμούν να κλείσουν τα παραπάνω γήπεδα θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του Αθλητικού Οργανισμού στην οδό Δωριέων 13-15 (στον εξωτερικό χώρο τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την αποφυγή διασποράς του covid-19), με την αστυνομική τους ταυτότητα και να υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι σε περίπτωση μη παρουσίας τους στο γήπεδο θα διαγράφονται και θα αποκλείονται για το επόμενο διάστημα των δύο εβδομάδων.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΑΟ, ο καθένας μπορεί να δηλώσει ώρα μόνο για τον ίδιο και τον συμπαίκτη του, ενώ οι εβδομαδιαίες ώρες που μπορεί να δηλώσει το κάθε ζευγάρι είναι 2 από Δευτέρα έως Παρασκευή και 2 το Σαββατοκύριακο. Τονίζεται, επίσης, ότι οι δύο ώρες δεν επιτρέπεται να είναι συνεχόμενες, ενώ τα Σαββατοκύριακα θα μπορούν πλέον να δηλώνουν δύο φορές ο καθένας αντί για τρεις.

Στη συνέχεια τη διαδικασίας, τα στοιχεία θα συμπληρώνονται στη σχετική πλατφόρμα από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Το μήνυμα που απευθύνει ο Αθλητικός Οργανισμός στο ενδιαφερόμενο κοινό αναφέρει: «Αγαπητοί συμπολίτες, επειδή αυτή τη στιγμή έχουμε δύο ενεργά γήπεδα τένις στη Σπάρτη και ο κόσμος που ζητάει για να παίξει είναι πενταπλάσιος, πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα προκειμένου να εξυπηρετηθούν όλοι χωρίς στενοχώριες. Στα σχέδια μας είναι το επόμενο διάστημα να δώσουμε και άλλα γήπεδα τένις, ώστε το πρόβλημα να μειωθεί αρκετά. Ζητάμε την κατανόηση σας. Βοηθήστε μας και όλα θα λυθούν με αγάπη», τονίζει ο πρόεδρος κ. Στ. Περγαντής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia