Κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ σε φιλικό ο Αστέρας Βλαχιώτη

Στο Δημ. Στάδιο Σκάλας

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 13:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κόντρα στην ΑΕΚ Β΄ σε φιλικό ο Αστέρας Βλαχιώτη

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League 2, ο Αστέρας Βλαχιώτη θα φιλοξενήσει την ομάδα της ΑΕΚ Β΄ σε φιλικό αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και ώρα 4:00 μμ στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.

Φιλική νίκη
επί του Διαβολιτσίου
Εξάλλου, την Κυριακή 10/10 ο Αστέρας Βλαχιώτη αντιμετώπισε στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας την ομάδα του Διαβολιτσίου σε φιλική αναμέτρηση προπονητικού χαρακτήρα που ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0 υπέρ των Λακώνων.

Τα γκολ για την ομάδα του Δ. Ευρώτα πέτυχαν λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ηρακλή Μαϊσουράτζε με δυνατό σουτ από τα 30 μέτρα, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε με σουτ μέσα από την περιοχή ο Σάνι Ρονάλντο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti