Football League 2: Μοιρασιά στη Σπάρτη για Αστέρα Βλαχιώτη και Ρόδο

Έμειναν στο 0-0 οι Λάκωνες παρά την κυριαρχία

Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2021 15:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Football League 2: Μοιρασιά στη Σπάρτη για Αστέρα Βλαχιώτη και Ρόδο

Στο πρώτο του εντός έδρας αγώνα ενάντια στη Ρόδο του πρώην προπονητή της ΑΕ Σπάρτη Σωτήρη Αντωνίου, ο Αστέρας Βλαχιώτη κυριάρχησε σε όλη τη διάρκεια των 90 λεπτών, όμως η υπεροχή και οι ευκαιρίες δεν μετουσιώθηκαν σε νίκη για τους Λάκωνες κι έτσι το ματς στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης έληξε χωρίς νικητή (0-0).

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς φάσεις στο μεγαλύτερο διάστημά του. Στο 43′ ο Ντούνης του Αστέρα Βλαχιώτη βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι από τον Θεοδωράκη, αλλά ο γκολκίπερ των «Ελαφιών» κράτησε την εστία του αλώβητη. Έτσι το πρώτο 45λεπτο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και στο δεύτερο μέρος, όμως στάθηκαν άτυχοι. Στο 51′, η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σοκολάροφ κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Θεοδωράκη. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε δύο ακόμα καλές στιγμές, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε στα δίχτυα της Ρόδου.

Το μοναδικό που άλλαξε ως το φινάλε ήταν η αριθμητική ισορροπία. Στο 89′ ο Παπάζογλου τραυματίστηκε, όμως η ομάδα της Ρόδου είχε κάνει όλες τις αλλαγές κι έτσι ολοκλήρωσε τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αστέρας Βλαχιώτη (Κ. Βελιτζέλος): Αθανασόπουλος, Αναστασόπουλος, Πεχλιβανόπουλος, Λάμτσε, Ζάννης, Μαϊσουράντζε (33′ Ντούνης), Σοκολάροφ, Ζαΐμι (79′ Οφολίκουε), Σάνι (65′ Άντο), Τσίπρας, Παπούλης (67′ Χριστόπουλος).
Ρόδος (Σ. Αντωνίου): Θεοδωράκης, Α. Σαλάμ, Μακρυδημήτρης, Καψάλης, Νικολόπουλος, Μαρκόφσκι (84′ Ρέτσος), Παπάζογλου, Αδαμάκης (77′ Τσάβες), Βουργουντζής (60′ Μαρτσάκης), Καραγεώργης, Μίγγος (84′ Σουλάι).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2η αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου:
ΑΕ Καραϊσκάκης-Κηφισιά 0-2
Ζάκυνθος-Αιγάλεω 0-1
Ιεράπετρα-Καλλιθέα 1-2
Παναθηναϊκός Β’-ΑΕΚ Β’ 0-2
Εργοτέλης-Επισκοπή 1-0
Αστέρας Βλαχιώτη-Ρόδος 0-0
Διαγόρας Ρόδου-Λεβαδειακός 1-1
Χανιά-Ηρόδοτος 0-0
ρεπό: Καλαμάτα

Βαθμολογία (2 αγ.)
1. Κηφισιά 6
2. ΑΕΚ Β' 6
3. Λεβαδειακός 4
4. Διαγόρας 4
5. Αιγάλεω 4
6. Ρόδος 4
7. Καλλιθέα 3
8. Εργοτέλης 3
9. Καραϊσκάκης 3
10. Χανιά 2
11. Αστέρας Βλαχιώτη 1
12. Ηρόδοτος 1
13. ΟΦΗ 0
14. Καλαμάτα 0
15. Ζάκυνθος 0
16. Επισκοπή 0
17. Παναθηναϊκός Β' 0


με πληροφορίες από www.overfm.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti