Ιστιοπλοϊκή πανδαισία στο «Γύθειο 2021» (ΦΩΤΟ)

Πέντε μετάλλια για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας

Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2021 13:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιστιοπλοϊκή πανδαισία στο «Γύθειο 2021» (ΦΩΤΟ)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση του 19ου διασυλλογικού αγώνα ιστιοπλοΐας LASER 4,7 & OPTIMIST «Γύθειο 2021» στις 16 και 17 Οκτωβρίου. Συμμετείχαν πέντε όμιλοι: Ι.Ο. Πατρών, ΑΙΟΡ Ρίου Ιάσων, ΝΑΣΚ Αίολος, ΝΟΚ Ποσειδών  και Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας).

Στα πλαίσια της εφαρμογής του αγωνιστικού, υγειονομικού πρωτοκόλλου για την προφύλαξη και τον περιορισμό της μετάδοσης του κορωνοϊού πραγματοποιήθηκαν τεστ σε όλους τους αθλητές, προπονητές και συνοδούς από γιατρούς του Κέντρου Υγείας Γυθείου. «Ευχαριστούμε πολύ τους γιατρούς και την επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΥ Γυθείου κ. Θεοδώρα Αγγελάκου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας», αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στον διασυλλογικό αγώνα, από τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας συμμετείχαν 21 αθλητές ως εξής:
- LASER: Δημακάκος Δημήτρης, Παπαδάκος Θωμάς, Πολυμενάκος Μιχάλης, Σιγουλάκη Αλεξάνδρα.
- OPTIMIST: Γούλα Βάγια, Γούλας Κωνσταντίνος, Καραγιάννης Μιχάλης, Καραναγνώστη Γαρυφαλλιά, Καραναγνώστης Γιώργος, Κούτουλας Πέτρος, Κουρή Λυδία, Κουρής Παναγιώτης, Κουτσουμπός Χρήστος, Μπαγετάκου Σταυρούλα, Παναγάκης Σωτήρης, Παπαδόπουλος Σπύρος, Σιγουλάκη Ελένη, Σιγουλάκης Αλέξανδρος, Τζανετάκος Γιώργος, Τζανετάκου Παναγιώτα, Τσολομύτη Αναστασία, Χουλιάρας Γιώργος.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας κατέκτησε:
Στην κατηγορία OPTIMIST
- την πρώτη θέση στα αγόρια με τον Σωτήρη Παναγάκη
- την πρώτη θέση στα κορίτσια με την Βάγια Γούλα
- τη δεύτερη θέση στα 12χρονα κορίτσια με την Κάτια Πολυμενάκου

Στην κατηγορία LASER 4.7
- την πρώτη θέση στα αγόρια με τον Μιχάλη Πολυμενάκο
- την πρώτη θέση στα κορίτσια με τη Αλεξάνδρα Σιγουλάκη

«Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, προπονητές, γονείς και συνοδούς», απευθύνει ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας, συμπληρώνοντας: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ομίλου μας, στους προπονητές μας Στέφανο Μουγάκο και Γιάννη Κουλουριανάκο που πάντα με αγάπη για τους αθλητές μας και τον Όμιλο προσπαθούν για το καλύτερο και στους γονείς για τη στήριξή τους, την εθελοντική εργασία τους και την προσφορά εδεσμάτων στην τελετή απονομής».

Στα πλαίσια της απονομής των επάθλων πραγματοποιήθηκε για το ευρύ κοινό εκδήλωση από τον Σύλλογο «Δράσεις Πολιτών» με θέμα «Φορητά μέσα για Πρώτες Βοήθειες και αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε σκάφος».

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας απευθύνει ευχαριστίες όσους στήριξαν τη διοργάνωση και το έργο του σωματείου: «Ευχαριστούμε πολύ τον διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου Αντιπύραρχο κ. Κωνσταντίνο Γραφάκο και την γιατρό του ΚΥ Γυθείου κ. Αντωνία Καλογεράκου για την εμπεριστατωμένη και ουσιαστική ενημέρωση. Ευχαριστούμε τον δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Θεόδωρο Βερούτη για την παρουσία του και την σημαντική συνδρομή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στη διοργάνωση του αγώνα,  τον πρόεδρο του ΟΚΠΑΠΑ Δήμου Ανατολικής Μάνης κ. Λεωνίδα Πουλικάκο για την παρουσία του, τη χρηματοδότηση των εργασιών συντήρησης του κτιρίου ΝΕΟΣΟΙΚΟ, καθώς και την απόκτηση και παραχώρηση του κατασχεμένου ιστιοπλοϊκού σκάφους “ISABELA” που θα συμβάλει στην επαναλειτουργία του Τμήματος ανοικτής θάλασσας, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτη Ιωάννη και τον αντιπρόεδρο κ. Ηλία Αθανασιάδη για την παρουσία τους και τη συνδρομή τους στην διοργάνωση του αγώνα, τον χορηγό μας “ΠΕΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΣ” για τη συνεχή υποστήριξή τους».

Το «παρών», μεταξύ άλλων, στην τελετή απονομής των επάθλων έδωσαν ο εκπρόσωπος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ΄, οσιώτατος ιερομόναχος π. Χριστόδουλος, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Ανατολικής Μάνης, πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Χαρίλαος Τζανετάκος, ο εκπρόσωπος του Λιμενάρχη Γυθείου Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Κανέλλος Δεμέστιχας και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, έφορος Νοτίου Ελλάδας Κωσταντίνος Γεωργόπουλος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti