«6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιο Δολιανών» στις 26 Ιουνίου

Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 12:16 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιο Δολιανών» στις 26 Ιουνίου

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται οι εγγραφές για τον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022.

Η κύρια διαδρομή των 21,1 χλμ, με θετική υψομετρική διαφορά 800 μέτρων, προσελκύσει δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε μια μέτριας δυσκολίας διαδρομή μέσα σε ένα μοναδικής φυσικής ομορφιάς τοπίο.

Ο παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ, επίσημα πιστοποιημένος, προκαλεί δρομείς κάθε ηλικίας να τρέξουν αλλά και να περπατήσουν υπό σκιά απολαμβάνοντας κάθε σημείο της διαδρομής.

Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης προσκαλούν δρομείς, αλλά και οικογένειες, να συμμετάσχουν τόσο στον «6ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Δολιανών», όπως και στις παράλληλες δραστηριότητες για όλους (πχ πεζοπορία, τοίχος αναρρίχησης για παιδιά κ.α.) τόσο την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων όσο και την προηγούμενη.

Οι εγγραφές συνεχίζονται έως και την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 στη σελίδα της διοργάνωσης: www.rundoliana.gr

Επιπλέον πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπορείτε να αναζητήσουν και στη σελίδα της διοργάνωσης στο Facebook: 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Άνω Δολιανών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti