Έναρξη εγγραφών στο Ματάλειο Κολυμβητήριο

Από Πέμπτη 15 Ιουνίου

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2023 13:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη εγγραφών στο Ματάλειο Κολυμβητήριο

Ξεκινούν από την Πέμπτη (15/6) οι εγγραφές για τα θερινά μαθήματα κολύμβησης παιδιών στο Ματάλειο Δημοτικό Κολυμβητήριο Σπάρτης, όπως ανακοίνωσε ο Αθλητικός Οργανισμός Δ. Σπάρτης.

Απαραίτητα κριτήρια συμμετοχής είναι τα παιδιά να έχουν συμπληρώσει το 5ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν ιατρική βεβαίωση με την οποία να πιστοποιείται πως είναι υγιείς και μπορούν να παρακολουθήσουν με ασφάλεια τα μαθήματα κολύμβησης.

Το κόστος συνδρομής ανέρχεται σε 20€ για ένα παιδί και συν 10€ για κάθε αδελφό-ή. Η συνδρομή αφορά όλη την περίοδο εκμάθησης.

Η εγγραφή θα γίνεται αποκλειστικά από τον κηδεμόνα του κάθε παιδιού και χωρίς την προσκόμιση της ιατρικής βεβαίωσης και της συνδρομής δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα υποβάλλονται στα γραφεία του Ματάλειου Δημοτικού Κολυμβητηρίου,  καθημερινά και ώρες από 10:00 πμ έως 1:00 μμ και από 6:00 μμ έως 8:00 μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2731023300.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti