Με την Εθνική σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Λάκωνας Ι. Καριοφύλλης

Ρεκόρ για τον αθλητή του ΓΑΣ Ευρώτα σε αγώνες στις Σέρρες

Τετάρτη, 14 Ιούνιος 2023 13:47 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με την Εθνική σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Λάκωνας Ι. Καριοφύλλης

Με δυο ατομικά ρεκόρ και τη 2η θέση στα 200 μέτρα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του αθλητή του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου (ΓΑΣ) Ευρώτα, Γιάννη Καριοφύλλη, στους εαρινούς αγώνες που διεξήχθησαν το διήμερο 10-11 Ιουνίου στις Σέρρες.

Ο Λάκωνας αθλητής από τις Κροκεές έτρεξε την απόσταση των 200 μ. σε χρόνο 20.97, το οποίο αν κι αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23, λόγω της υπέρβασης της έντασης του ανέμου -ο οποίος ήταν 2.1 μ/δ (επιτρεπτό όριο  2 μ/δ)-, η επίδοση δεν αναγνωρίζεται, συνεπώς ούτε και το όριο για την εν λόγω διοργάνωση.

Νωρίτερα, το απόγευμα του Σαββάτου, στην κούρσα των 100 μ. ο Καριοφύλλης σημείωσε χρόνο 10.52, που αποτελεί νέο ατομική επίδοση στα 100 μ.

Την επόμενη εβδομάδα, ο αθλητής του ΓΑΣ Ευρώτα θα αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα για την Πολωνία ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti

Η δική σας είδηση