Πέτυχε «άσο» το 14ο Τουρνουά «Beach Volley Μποζάς 3x3» (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 01 Αύγουστος 2023 14:34 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέτυχε «άσο» το 14ο Τουρνουά «Beach Volley Μποζάς 3x3» (ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 14ο Τουρνουά «Beach Volley Μποζάς 3x3» στην παραλία του Μποζά του Ασωπού Δ. Μονεμβασίας, μετά την επιτυχή διεξαγωγή όλων των αγώνων των κατηγοριών και των ομίλων τους.

Στο φετινό τουρνουά, από τους διαγωνιζομένους που εκδήλωσαν ενδιαφέρον προέκυψαν τελικά 2 κατηγορίες, ανδρών και γυναικών, τις οποίες αποτελούσαν 18 ομάδες, 12 ανδρικές και 6 γυναικείες.

Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν στον άρτια διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο στην παραλία του Μποζά, από τη Δευτέρα 24 έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Το βράδυ της Παρασκευής (28/7), μετά από τα τελικά παιχνίδια, έλαβε χώρα η τελετή λήξης με τη χορήγηση των αναμνηστικών συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες κι εν συνεχεία έγινε η απονομή μεταλλίων και κυπέλλων στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας.

Μεταξύ των πολλών παρευρισκομένων ήταν ο δήμαρχος Μονεμβασίας, Ηρακλής Τριχείλης, η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δ. Μονεμβασίας, Παναγιώτα Αλειφέρη, η περιφερειακή σύμβουλος, Μαργαρίτα Σπυριδάκου κι ο εφημέριος Ασωπού, π. Γεώργιος Κότσαλης, που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση κι ανέλαβαν τις απονομές.

Ακολούθησε ξέφρενο beach party κάτω από τον έναστρο ουρανό.

Διοργανωτές του τουρνουά είναι ο Επιμορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ασωπού, η Αθλητική Ένωση του Δήμου Μονεμβασίας και ο Δήμος Μονεμβασίας. «Σταθερή μας επιδίωξη αποτελεί η διατηρηση του υψηλού επιπέδου του θεσμού και η συμβολή μας στην υπερκέραση των εμποδίων που ανακύπτουν, ώστε η προσέλευση των συμμετεχόντων να επανέλθει στις 21-25 ομάδες, όπως συνέβαινε στο παρελθόν», επισημαίνει ο σύλλογος του Ασωπού, ο οποίος απευθύνει «ένθερμες και πολλές ευχαριστίες προς όλους τους συμπλωτήρες της επιτυχημένης διοργάνωσης, δηλαδή προς τους ανθρώπους που εργάστηκαν για τη διαμόρφωση του αγωνιστικού χώρου, φροντιστές γηπέδου, εθελοντές και εθελόντριες στη γραμματεία, διαιτητές, συμμετέχοντες».

Τέλος, ο σύλλογος ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που στήριξαν τη διοργάνωση με την οικονομική τους συμβολή.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti