Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας

Ανεπανάληπτη εμπειρία στον Βόλο

Παρασκευή, 04 Αύγουστος 2023 16:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας συμμετείχε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για τον Ναυτικό Όμιλο Λακωνίας η συμμετοχή του στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας στην κατηγορία ILCA 4. Τον αγώνα διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Βόλου και η International Laser Class Association (ILCA) και πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 30 Ιουλίου 2023 στον Βόλο, με τη συμμετοχή 437 αθλητών από 50 χώρες. 

Στην αποστολή του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας συμμετείχε ο αθλητής  Κωνσταντίνος Γούλας και ο προπονητής Στέφανος Μουγάκος.

Όπως επισημαίνει το λακωνικό σωματείο, «η εμπειρία ήταν μοναδική, κάτω από δύσκολες συνθήκες, καθώς όλοι παρακολουθήσαμε τις στιγμές αγωνίας που έζησαν οι κάτοικοι του Βόλου, με τις πυρκαγιές, τις ημέρες εκείνες. Ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και το επίπεδο των αθλητών πολύ υψηλό. Ο αθλητής μας ανταποκρίθηκε άψογα στις απαιτήσεις του αγώνα κι αυτό δείχνει τη σημαντική δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας, όλο το χρόνο, στον όμιλό μας».

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας απευθύνει ευχαριστίες στον προπονητή Στέφανο Μουγάκο,  «καθώς κατάφερε να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σ’ αυτές τις 8 μέρες αγώνων και επίσης να καθοδηγήσει και να στηρίξει με επιτυχία τον αθλητή μας Κωνσταντίνο Γούλα».

Τέλος, εύχεται σε όλους «καλό καλοκαίρι, με υγεία και από Σεπτέμβριο συνεχίζουμε δυναμικά με προπονήσεις και συμμετοχές σε σημαντικές διοργανώσεις».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 27 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti